Peuter (3) valt 2,5 meter naar beneden uit raam Saffierhoven Rhoon

zaterdag 17 januari 2015 18:46

Rhoon – Een 3-jarige peuter is zaterdagmiddag  gewond geraakt nadat deze uit een raam aan het Saffierhoven was gevallen. Door een nog onbekende oorzaak viel de peuter 2,5 meter naar beneden. Het kind was wel aanspreekbaar maar had wel dringend medische hulp nodig.

Omdat de toestand van de peuter onbekend was, vloog het Mobiel Medisch Team mee naar het incident. Ter plaatse bleek de hulp niet nodig, en het slachtoffertje werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de peuter naar beneden kon vallen is niet bekend.

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Peuter (3) valt 2,5 meter naar beneden uit raam Saffierhoven Rhoon
Schrijver:

 

 

Rhoon – Een 3-jarige peuter is zaterdagmiddag  gewond geraakt nadat deze uit een raam aan het Saffierhoven was gevallen. Door een nog onbekende oorzaak viel de peuter 2,5 meter naar beneden. Het kind was wel aanspreekbaar maar had wel dringend medische hulp nodig.

Omdat de toestand van de peuter onbekend was, vloog het Mobiel Medisch Team mee naar het incident. Ter plaatse bleek de hulp niet nodig, en het slachtoffertje werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de peuter naar beneden kon vallen is niet bekend.

image

 

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Brand in squashhal Barbarakruid Rotterdam

Rotterdam - In het pand van de Squashhal aan het Barbarakruid heeft zondagmiddag korte tijd brand gewoed. De brand was ontstaan in de gevel van het pand en betrof vermoedelijk isolatiemateriaal. Het gedeelte waar de brand was ontstaan staat in de volle zon, de gevel...

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!