donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Peuter (3) valt 2,5 meter naar beneden uit raam Saffierhoven Rhoon

- advertentie -

Rhoon – Een 3-jarige peuter is zaterdagmiddag  gewond geraakt nadat deze uit een raam aan het Saffierhoven was gevallen. Door een nog onbekende oorzaak viel de peuter 2,5 meter naar beneden. Het kind was wel aanspreekbaar maar had wel dringend medische hulp nodig.

Omdat de toestand van de peuter onbekend was, vloog het Mobiel Medisch Team mee naar het incident. Ter plaatse bleek de hulp niet nodig, en het slachtoffertje werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de peuter naar beneden kon vallen is niet bekend.

image

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -