donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Traumahelikopter zorgt voor veel bekijks Kringdans Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een traumahelikopter heeft zaterdagmiddag voor veel bekijks gezorgd in de wijk Capelle-Schollevaar. De traumahelikopter landde op de Zevensprong, omdat de trauma-arts assistentie moest verlenen aan ambulancepersoneel.

In een woning aan de Kringdans had een persoon dringend medische hulp nodig. De gelandde traumahelikopter trok veel bekijks van buurtbewoners die er massaal op waren uitgetrokken. Niet veel later steeg de helikopter weer op.

image

image

- Advertisement -
- Advertentie -

1 REACTIE

Comments are closed.

- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -