Traumahelikopter zorgt voor veel bekijks Kringdans Capelle aan den IJssel

zaterdag 17 januari 2015 22:40

Capelle aan den IJssel – Een traumahelikopter heeft zaterdagmiddag voor veel bekijks gezorgd in de wijk Capelle-Schollevaar. De traumahelikopter landde op de Zevensprong, omdat de trauma-arts assistentie moest verlenen aan ambulancepersoneel.

In een woning aan de Kringdans had een persoon dringend medische hulp nodig. De gelandde traumahelikopter trok veel bekijks van buurtbewoners die er massaal op waren uitgetrokken. Niet veel later steeg de helikopter weer op.

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. Tanya Smiley

    ja de helikopter vloog zo laag over de wijk…..vind je het gek dat de heikopter veel bekijks had. zo vaak gebeurd het niet.

Traumahelikopter zorgt voor veel bekijks Kringdans Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een traumahelikopter heeft zaterdagmiddag voor veel bekijks gezorgd in de wijk Capelle-Schollevaar. De traumahelikopter landde op de Zevensprong, omdat de trauma-arts assistentie moest verlenen aan ambulancepersoneel.

In een woning aan de Kringdans had een persoon dringend medische hulp nodig. De gelandde traumahelikopter trok veel bekijks van buurtbewoners die er massaal op waren uitgetrokken. Niet veel later steeg de helikopter weer op.

image

image

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!