donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Vrouw met scooter van #A15 geplukt in Hardinxveld-Giessendam

- advertentie -

Hardinxveld-Giessendam – Automobilisten hebben bij Hardinxveld-Giessendam een vrouw van de A15 geplukt. De vrouw reed er namelijk met een scooter op de vluchtstrook van de snelweg. Een automobilist schoot meteen te hulp

De vrouw werd met gebaren verteld dat zij moest stoppen bij het tankstation. Een inmiddels gealarmeerde politie-eenheid kwam daar ook ter plaatse. De vrouw vertelde een scooter te hebben gekocht in Gorinchem, maar kon de weg echt niet meer vinden. Daardoor koos zij om dan toch via de snelweg te rijden.

Of de vrouw een boete heeft gekregen is niet bekend. De vrouw is in ieder geval de goede en veilige kant op geholpen door de politie. Zij kreeg in ieder geval als boodschap mee dat haar actie levensgevaarlijk was.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -