Middelbrand in gevangenis Van der Hoopstraat Krimpen aan den IJssel

zondag 18 januari 2015 12:52

Krimpen aan den IJssel – In de gevangenis aan de Van der Hoopstraat is zondagmiddag brand ontstaan, deze werd ontdekt na een automatisch brandalarm. Twee brandweerwagens werden gealarmeerd voor het brandalarm, echter bleek er daadwerkelijk brand te zijn op één van de afdelingen in de penitentiaire inrichting.

Vanwege de brand is er opgeschaald naar het sein “middelbrand”, wat er exact in brand staat is niet bekend, mogelijk zal de afdeling worden ontruimd, naast de brandweer zijn ook meerdere eenheden van de politie aanwezig.

Foto’s : Joëy Heijstek  (Archief)

20-03-13-VanderHoopstraat-Krimpen-brand-joey520-03-13-VanderHoopstraat-Krimpen-brand-joey3

 

0 reacties

Middelbrand in gevangenis Van der Hoopstraat Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – In de gevangenis aan de Van der Hoopstraat is zondagmiddag brand ontstaan, deze werd ontdekt na een automatisch brandalarm. Twee brandweerwagens werden gealarmeerd voor het brandalarm, echter bleek er daadwerkelijk brand te zijn op één van de afdelingen in de penitentiaire inrichting.

Vanwege de brand is er opgeschaald naar het sein “middelbrand”, wat er exact in brand staat is niet bekend, mogelijk zal de afdeling worden ontruimd, naast de brandweer zijn ook meerdere eenheden van de politie aanwezig.

Foto’s : Joëy Heijstek  (Archief)

20-03-13-VanderHoopstraat-Krimpen-brand-joey520-03-13-VanderHoopstraat-Krimpen-brand-joey3

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!