Kunstproject loopt levensgevaarlijk uit de hand Grote Kerkplein Rotterdam

maandag 19 januari 2015 17:14

Rotterdam – Een kunstproject die werd uitgevoerd op het Grote Kerkplein in het centrum is maandagmiddag compleet uit de hand gelopen toen het gips waarin een dame werd gegoten harder werd dan verwacht. Met groot materieel kwam de brandweer ter plaatse om de vrouw uit het gipsblok te verwijderen, zij werd daarin gestopt zodat er een sculptuur gemaakt kon worden.

Tijdens de bevrijding kreeg de vrouw via een rietje zuurstof van buitenaf. Na de bevrijding zijn de “kunstenaars” aangehouden, op het politiebureau mogen zij hun verhaal doen. De vrouw kwam er zover bekend naast een wit gezicht zonder verwondingen vanaf. De Binnenrotte is compleet vervuild door al het gips, dit zal door een extern bedrijf worden gereinigd, de kosten zullen worden verhaald op de kunstenaars.

Foto’s : Wijkagent Smit,  Binnenrotte Rotterdam

B7uWdLhCMAApL0G B7uTpsoCAAESKOv B7uSmMTCAAEJa0z B7uQ5rqIEAAIK-T B7uQWOlCEAEMLHm

 

0 reacties

Kunstproject loopt levensgevaarlijk uit de hand Grote Kerkplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een kunstproject die werd uitgevoerd op het Grote Kerkplein in het centrum is maandagmiddag compleet uit de hand gelopen toen het gips waarin een dame werd gegoten harder werd dan verwacht. Met groot materieel kwam de brandweer ter plaatse om de vrouw uit het gipsblok te verwijderen, zij werd daarin gestopt zodat er een sculptuur gemaakt kon worden.

Tijdens de bevrijding kreeg de vrouw via een rietje zuurstof van buitenaf. Na de bevrijding zijn de “kunstenaars” aangehouden, op het politiebureau mogen zij hun verhaal doen. De vrouw kwam er zover bekend naast een wit gezicht zonder verwondingen vanaf. De Binnenrotte is compleet vervuild door al het gips, dit zal door een extern bedrijf worden gereinigd, de kosten zullen worden verhaald op de kunstenaars.

Foto’s : Wijkagent Smit,  Binnenrotte Rotterdam

B7uWdLhCMAApL0G B7uTpsoCAAESKOv B7uSmMTCAAEJa0z B7uQ5rqIEAAIK-T B7uQWOlCEAEMLHm

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!