zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Onderzoek na aantreffen stoffelijk overschot in sloot langs weiland Bergschenhoekseweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft maandagochtend een onderzoek ingesteld na het aantreffen van een stoffelijk overschot in het water langs een weiland aan de Bergschenhoekseweg. De hulpdiensten werden om 09:15 uur gealarmeerd voor een persoon te water, de hulpdiensten waaronder de brandweer kwamen met een duikteam ter plaatse.

Ondanks de snelle inzet van de hulpdiensten mocht alle hulp niet meer baten. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben een nader onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak en de identiteit van het slachtoffer en zullen hebben hierbij diverse sporen veiliggesteld.

[UPDATE 13:39] Inmiddels heeft de politie laten weten dat het aangetroffen stoffelijk overschot zeer waarschijnlijk van een man is die sinds zondagavond 18 januari vermist werd uit de omgeving. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5788 Stockfoto-Politie-Joey-Mist Stockfoto-Agent-Joey-Politie-Mist DSC_5794 DSC_5797

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -