Onderzoek na aantreffen stoffelijk overschot in sloot langs weiland Bergschenhoekseweg Rotterdam

maandag 19 januari 2015 10:52

Rotterdam – De politie heeft maandagochtend een onderzoek ingesteld na het aantreffen van een stoffelijk overschot in het water langs een weiland aan de Bergschenhoekseweg. De hulpdiensten werden om 09:15 uur gealarmeerd voor een persoon te water, de hulpdiensten waaronder de brandweer kwamen met een duikteam ter plaatse.

Ondanks de snelle inzet van de hulpdiensten mocht alle hulp niet meer baten. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben een nader onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak en de identiteit van het slachtoffer en zullen hebben hierbij diverse sporen veiliggesteld.

[UPDATE 13:39] Inmiddels heeft de politie laten weten dat het aangetroffen stoffelijk overschot zeer waarschijnlijk van een man is die sinds zondagavond 18 januari vermist werd uit de omgeving. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5788 Stockfoto-Politie-Joey-Mist Stockfoto-Agent-Joey-Politie-Mist DSC_5794 DSC_5797

 

0 reacties

Onderzoek na aantreffen stoffelijk overschot in sloot langs weiland Bergschenhoekseweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft maandagochtend een onderzoek ingesteld na het aantreffen van een stoffelijk overschot in het water langs een weiland aan de Bergschenhoekseweg. De hulpdiensten werden om 09:15 uur gealarmeerd voor een persoon te water, de hulpdiensten waaronder de brandweer kwamen met een duikteam ter plaatse.

Ondanks de snelle inzet van de hulpdiensten mocht alle hulp niet meer baten. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben een nader onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak en de identiteit van het slachtoffer en zullen hebben hierbij diverse sporen veiliggesteld.

[UPDATE 13:39] Inmiddels heeft de politie laten weten dat het aangetroffen stoffelijk overschot zeer waarschijnlijk van een man is die sinds zondagavond 18 januari vermist werd uit de omgeving. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5788 Stockfoto-Politie-Joey-Mist Stockfoto-Agent-Joey-Politie-Mist DSC_5794 DSC_5797

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!