zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Veel boetes tijdens ANPR-controle en controle bij defecte Hartelbrug Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – Een ANPR-controle in samenwerking met de belastingdienst op de Curieweg in Spijkenisse zorgde vrijdagavond voor een divers aanbod. Bij de Hartelbrug negeerden 22 automobilisten zondag een rood kruis.

Een aantal personen moest openstaande of nieuwe boetes betalen voor bedragen die uiteen liepen van 277 tot 2178 euro. Dat maakte een totaalbedrag van 4831 euro..

Een dronken automobilist verzette zich tegen zijn aanhouding toen hij werd aangehouden. Verder waren er 15 bekeuringen voor diverse verkeerszaken, zoals het niet handsfree bellen en rijden met vervallen APK. Zes kentekenbewijzen werden ingevorderd omdat de desbeteffende voertuigen teveel geluid produceerden. De belastingdienst legde beslag op vijf auto’s en voerde er acht af. Er werd 11.771 euro aan openstaande vorderingen voldaan. Het hoogste bedrag was 7.495 euro.

Hartelbrug
Een beweegbaar deel van de Hartelbrug bleek zondagmiddag in storing te staan. Vanaf de afrit Gadering Hoogvliet waren daardoor twee rijstroken afgesloten. Ondanks rode kruizen boven de weg, afzetwagens en pionnen reden 22 automobilisten de afrit naar Spijkenisse op. Eentje ging daarvoor zelfs achteruit over de vluchtstrook. Ze kregen hiervoor een bekeuring.

Bron : Politie.nl

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -