Brand bij verbrandingsoven zorgt voor rook in Crematorium Schollevaar Burg. van Beresteijnlaan Capelle a/d IJssel

dinsdag 20 januari 2015 23:59

Capelle aan den IJssel – Een klein brandje heeft dinsdagavond Crematorium Schollevaar aan de Burgemeester van Beresteijnlaan onder de rook gezet. Door een technische storing sloot de deur van de verbrandingsoven niet goed, waardoor de kist in brand vloog.

Het lukte de medewerkers niet om de brand te doven, waarna de brandweer werd ingeschakeld. Een ambulance kwam ter plaatse om de aanwezige medewerkers te controleren op rookinhalatie. Dit bleek niet het geval te zijn, waarop de ambulancemedewerkers weer vertrokken. De brandweer heeft met een overdrukventilator het pand geventileerd. De oorzaak is niet bekend.

IMG_5357 IMG_5360 IMG_5362 IMG_5365 IMG_5369 IMG_5373 IMG_5374

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand bij verbrandingsoven zorgt voor rook in Crematorium Schollevaar Burg. van Beresteijnlaan Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een klein brandje heeft dinsdagavond Crematorium Schollevaar aan de Burgemeester van Beresteijnlaan onder de rook gezet. Door een technische storing sloot de deur van de verbrandingsoven niet goed, waardoor de kist in brand vloog.

Het lukte de medewerkers niet om de brand te doven, waarna de brandweer werd ingeschakeld. Een ambulance kwam ter plaatse om de aanwezige medewerkers te controleren op rookinhalatie. Dit bleek niet het geval te zijn, waarop de ambulancemedewerkers weer vertrokken. De brandweer heeft met een overdrukventilator het pand geventileerd. De oorzaak is niet bekend.

IMG_5357 IMG_5360 IMG_5362 IMG_5365 IMG_5369 IMG_5373 IMG_5374

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!