donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Handhaving doet instap in zwaar vervuilde woning met kakkerlakken Capelle aan den IJssel

- advertentie -

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Maandagavond 19 januari heeft handhaving een instap in een woning gedaan na meerdere meldingen van stankoverlast. Buren hadden geklaagd over ongedierte en een penetrante geur uit een woning die nogal verlaten leek.
Toen handhavingmedewerkers gingen kijken werd direct besloten dat ze naar binnen moesten. Bij de burgemeester werd een machtiging gevraagd om de woning te betreden. Bij het betreden van de woning werd duidelijk dat deze zwaar vervuild bleek. Overal kwamen de kakkerlakken en vliegen vandaan. Vooral op krappe plekjes zaten er ernstig veel kakkerlakken.

Er kwam direct iemand ter plaatse om het ongedierte te bestrijden. De huisraad zal moeten worden geruimd. Ook bij de buren worden maatregelen getroffen. Daar kwamen de kakkerlakken uit de bestekla. Onder het mom van bestuursdwang worden er stappen ondernomen tegen de bewoner. Deze was op het moment van de instap niet thuis.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5333 IMG_5335 IMG_5341 IMG_5345 IMG_5349 IMG_5352 IMG_5353

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -