Handhaving doet instap in zwaar vervuilde woning met kakkerlakken Capelle aan den IJssel

dinsdag 20 januari 2015 00:55

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Maandagavond 19 januari heeft handhaving een instap in een woning gedaan na meerdere meldingen van stankoverlast. Buren hadden geklaagd over ongedierte en een penetrante geur uit een woning die nogal verlaten leek.
Toen handhavingmedewerkers gingen kijken werd direct besloten dat ze naar binnen moesten. Bij de burgemeester werd een machtiging gevraagd om de woning te betreden. Bij het betreden van de woning werd duidelijk dat deze zwaar vervuild bleek. Overal kwamen de kakkerlakken en vliegen vandaan. Vooral op krappe plekjes zaten er ernstig veel kakkerlakken.

Er kwam direct iemand ter plaatse om het ongedierte te bestrijden. De huisraad zal moeten worden geruimd. Ook bij de buren worden maatregelen getroffen. Daar kwamen de kakkerlakken uit de bestekla. Onder het mom van bestuursdwang worden er stappen ondernomen tegen de bewoner. Deze was op het moment van de instap niet thuis.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5333 IMG_5335 IMG_5341 IMG_5345 IMG_5349 IMG_5352 IMG_5353

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Handhaving doet instap in zwaar vervuilde woning met kakkerlakken Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Maandagavond 19 januari heeft handhaving een instap in een woning gedaan na meerdere meldingen van stankoverlast. Buren hadden geklaagd over ongedierte en een penetrante geur uit een woning die nogal verlaten leek.
Toen handhavingmedewerkers gingen kijken werd direct besloten dat ze naar binnen moesten. Bij de burgemeester werd een machtiging gevraagd om de woning te betreden. Bij het betreden van de woning werd duidelijk dat deze zwaar vervuild bleek. Overal kwamen de kakkerlakken en vliegen vandaan. Vooral op krappe plekjes zaten er ernstig veel kakkerlakken.

Er kwam direct iemand ter plaatse om het ongedierte te bestrijden. De huisraad zal moeten worden geruimd. Ook bij de buren worden maatregelen getroffen. Daar kwamen de kakkerlakken uit de bestekla. Onder het mom van bestuursdwang worden er stappen ondernomen tegen de bewoner. Deze was op het moment van de instap niet thuis.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5333 IMG_5335 IMG_5341 IMG_5345 IMG_5349 IMG_5352 IMG_5353

 

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!