Man gewond na steekpartij in woning, vrouw aangehouden Peitkreek Rotterdam

dinsdag 20 januari 2015 12:55

Rotterdam – Een man is dinsdagmorgen gewond geraakt door een steekpartij in een woning aan de Peitkreek. De politie en ambulance medewerkers troffen het slachtoffer met serieuze verwondingen aan, maar was wel aanspreekbaar.

Het slachtoffer een man werd naar het ziekenhuis gebracht. In de woning is een vrouw aangehouden. Haar betrokkenheid bij het incident wordt nog onderzocht. De politie weet nog niet waarom het incident heeft plaatsgevonden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gewond na steekpartij in woning, vrouw aangehouden Peitkreek Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is dinsdagmorgen gewond geraakt door een steekpartij in een woning aan de Peitkreek. De politie en ambulance medewerkers troffen het slachtoffer met serieuze verwondingen aan, maar was wel aanspreekbaar.

Het slachtoffer een man werd naar het ziekenhuis gebracht. In de woning is een vrouw aangehouden. Haar betrokkenheid bij het incident wordt nog onderzocht. De politie weet nog niet waarom het incident heeft plaatsgevonden.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!