dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Man gewond na steekpartij in woning, vrouw aangehouden Peitkreek Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man is dinsdagmorgen gewond geraakt door een steekpartij in een woning aan de Peitkreek. De politie en ambulance medewerkers troffen het slachtoffer met serieuze verwondingen aan, maar was wel aanspreekbaar.

Het slachtoffer een man werd naar het ziekenhuis gebracht. In de woning is een vrouw aangehouden. Haar betrokkenheid bij het incident wordt nog onderzocht. De politie weet nog niet waarom het incident heeft plaatsgevonden.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -