zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Twee inbrekers heterdaad aangehouden in Capelle Schollevaar

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Politieagenten hielden dinsdagochtend twee mannen aan. Zij worden verdacht van het inbreken bij woningen in Capelle aan den Ijssel. Rond half elf kregen de agenten de melding dat er drie jongens op het Granida erf liepen. Het drietal zou opvallen rond kijken. Ook probeerden ze een schutting over te klimmen.

Een alerte getuige hield dit in de gaten. De jongens hadden haar door en gingen er vandoor. Een getuige gaf het signalement van het drietal door. Agenten kamden de buurt uit. Zij troffen twee mannen aan die voldeden aan het signalement. Zij zijn aangehouden en naar een politiebureau gebracht. Hier worden ze verhoord.

Er wordt onderzocht of de inwoners van Maassluis en Capelle (40 en 19) in verband gebracht kunnen worden met inbraken. Er is een onderzoek ingesteld om ook de identiteit van de derde dader te achterhalen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -