donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Drie mannen aangehouden voor uit de handgelopen verkeersconflict Bosdreef Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft de drie mannen die een 42-jarige Chauffeur uit Zaltbommel op de Bosdreef hebben bedreigd aangehouden. Op de weg kwam het tot een confrontatie toen de chauffeur mogelijk niet ver genoeg in zijn eigen rijbaan stond. De mannen  belaagden de chauffeur en sloegen het bestuurdersraam met een hamer in.

Ook vernielden zij de spiegel en schopten een deuk in de bumper van het voertuig. De chauffeur filmde het incident terwijl hij belde met de politie. Het filmpje ging daarna rond via Dumpert en mensen reageerden dat de drie mannen snel moesten worden gepakt.

De politie kon dan ook na onderzoek drie mannen van 17,23 en 46 jaar uit Rotterdam aanhouden. Zij zitten vast en worden door de politie verdacht van openlijke geweldpleging.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -