Drie mannen aangehouden voor uit de handgelopen verkeersconflict Bosdreef Rotterdam

woensdag 21 januari 2015 18:11

Rotterdam – De politie heeft de drie mannen die een 42-jarige Chauffeur uit Zaltbommel op de Bosdreef hebben bedreigd aangehouden. Op de weg kwam het tot een confrontatie toen de chauffeur mogelijk niet ver genoeg in zijn eigen rijbaan stond. De mannen  belaagden de chauffeur en sloegen het bestuurdersraam met een hamer in.

Ook vernielden zij de spiegel en schopten een deuk in de bumper van het voertuig. De chauffeur filmde het incident terwijl hij belde met de politie. Het filmpje ging daarna rond via Dumpert en mensen reageerden dat de drie mannen snel moesten worden gepakt.

De politie kon dan ook na onderzoek drie mannen van 17,23 en 46 jaar uit Rotterdam aanhouden. Zij zitten vast en worden door de politie verdacht van openlijke geweldpleging.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drie mannen aangehouden voor uit de handgelopen verkeersconflict Bosdreef Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft de drie mannen die een 42-jarige Chauffeur uit Zaltbommel op de Bosdreef hebben bedreigd aangehouden. Op de weg kwam het tot een confrontatie toen de chauffeur mogelijk niet ver genoeg in zijn eigen rijbaan stond. De mannen  belaagden de chauffeur en sloegen het bestuurdersraam met een hamer in.

Ook vernielden zij de spiegel en schopten een deuk in de bumper van het voertuig. De chauffeur filmde het incident terwijl hij belde met de politie. Het filmpje ging daarna rond via Dumpert en mensen reageerden dat de drie mannen snel moesten worden gepakt.

De politie kon dan ook na onderzoek drie mannen van 17,23 en 46 jaar uit Rotterdam aanhouden. Zij zitten vast en worden door de politie verdacht van openlijke geweldpleging.

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!