Gewonde bij felle brand in hoekwoning Melissantstraat Rotterdam

woensdag 21 januari 2015 17:42

Rotterdam – De bewoner van een woning in de Melissantstraat is woensdagmiddag gewond geraakt na een flinke woningbrand. Bij aankomst van de brandweer stond de bewoner al buiten maar de brand binnen had zich inmiddels al ruim ontwikkeld. De brandweer schaalde op naar “middel brand” om de brand met twee ploegen te blussen.

De bewoner is met onder andere rookinhalatie klachten naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer wist het brandje uiteindelijk snel te doven. De woning liep wel zware schade op door de brand. De achterzijde is zo goed als uitgebrand. Als de bewoner het ziekenhuis mag verlaten zal stichting Salvage voor een andere woning moeten zorgen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde bij felle brand in hoekwoning Melissantstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De bewoner van een woning in de Melissantstraat is woensdagmiddag gewond geraakt na een flinke woningbrand. Bij aankomst van de brandweer stond de bewoner al buiten maar de brand binnen had zich inmiddels al ruim ontwikkeld. De brandweer schaalde op naar “middel brand” om de brand met twee ploegen te blussen.

De bewoner is met onder andere rookinhalatie klachten naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer wist het brandje uiteindelijk snel te doven. De woning liep wel zware schade op door de brand. De achterzijde is zo goed als uitgebrand. Als de bewoner het ziekenhuis mag verlaten zal stichting Salvage voor een andere woning moeten zorgen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!