donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Gewonde bij felle brand in hoekwoning Melissantstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De bewoner van een woning in de Melissantstraat is woensdagmiddag gewond geraakt na een flinke woningbrand. Bij aankomst van de brandweer stond de bewoner al buiten maar de brand binnen had zich inmiddels al ruim ontwikkeld. De brandweer schaalde op naar “middel brand” om de brand met twee ploegen te blussen.

De bewoner is met onder andere rookinhalatie klachten naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer wist het brandje uiteindelijk snel te doven. De woning liep wel zware schade op door de brand. De achterzijde is zo goed als uitgebrand. Als de bewoner het ziekenhuis mag verlaten zal stichting Salvage voor een andere woning moeten zorgen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -