Man (60) overleden na ongeval met shovel bij bouw Noordzeebrug Groningen

woensdag 21 januari 2015 13:56

Groningen – Woensdagochtend is een 60-jarige man uit Ruinerwold overleden bij een ongeval. De man was bestuurder van een shovel en bezig met werkzaamheden nabij de Plataanlaan en Van der Hoopstraat in Groningen.

Hij raakte door nog onbekende reden met de shovel naast de viaduct en viel enkele meters met de shovel naar beneden. De man is ter plaatse overleden. De politie en arbeidsinspectie onderzoeken het ongeval.

Beeld : YouTube RTV Noord

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (60) overleden na ongeval met shovel bij bouw Noordzeebrug Groningen
Schrijver:

 

 

Groningen – Woensdagochtend is een 60-jarige man uit Ruinerwold overleden bij een ongeval. De man was bestuurder van een shovel en bezig met werkzaamheden nabij de Plataanlaan en Van der Hoopstraat in Groningen.

Hij raakte door nog onbekende reden met de shovel naast de viaduct en viel enkele meters met de shovel naar beneden. De man is ter plaatse overleden. De politie en arbeidsinspectie onderzoeken het ongeval.

Beeld : YouTube RTV Noord

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!