Man aangehouden, na melding verdachte situatie in Capelle-Schenkel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Nieuws op Beeld hebben woensdag net na middernacht omstreeks half één een melding gemaakt van een verdachte situatie die begon op de Dotterlei. Twee mannen in een busje reden door de wijken in Capelle, eerst ging hun route door de Dotterlei, vervolgens de Wilgenhoek, om daarna richting de Merellaan en Merelhoven te rijden. Aangezien er gewaarschuwd wordt voor inbrekers hebben wij direct een 112-melding gemaakt.

De politie was er binnen twee minuten en kon het busje staande houden op het Reviusrondeel. Daar werden de twee mannen en de inhoud van het busje gecontroleerd. Uit onderzoek bleek een mogelijke inbraak niet te bewijzen. Wel lag het busje vol met allemaal oude rommel. Mogelijk waren ze op zoek naar grofvuil wat nog enige waarde had. Bij de controle van hun identiteit bleek één van hen nog gesignaleerd te staan voor een bekeuring. Deze man werd aangehouden en naar het bureau gebracht. Zijn vriend kreeg de opdracht om met het busje te vertrekken en naar huis te gaan. Hoe hoog de boete was is niet bekend.

- Advertisement -

Veel woninginbraken
De laatste periode is er sprake van veel woninginbraken in de Bloemenbuurt in Capelle aan den IJssel. Doormiddel van een Facebook-bericht en Twitter heeft de politie burgers om hulp gevraagd. Ben je buiten en je vertrouwd het niet, bel dan direct 112. De politie heeft uw oplettendheid nodig om woninginbraken tegen te gaan.

IMG_5383

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Auto plonst in het water Delftweg Rotterdam

Rotterdam- Woensdagmiddag 22 mei rond 13.45 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Delftweg. Een bestuurder verloor...

Voor de tweede dag op rij gaslek door aanleg glasvezel Dr. J.M. den Uylstraat Oudenhoorn

Oudenhoorn - Voor de tweede dag op rij is er in Oudenhoorn een gaslekkage ontstaan door de aanleg...

Brand in industriepand snel geblust Lorentzweg Spijkenisse

Spijkenisse - Eind van de ochtend is er brand ontstaan in een industriepand aan de Lorentzweg. Hier werd...

Weer zorgt voor problemen op verschillende plaatsen in Nederland

Landelijk - Lokale regenval en onweer hebben op verschillende plekken in het land tot overlast geleid. In Noorden...