maandag, oktober 18, 2021
14.9 C
Rotterdam
maandag 18 oktober 2021

Man aangehouden, na melding verdachte situatie in Capelle-Schenkel

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Nieuws op Beeld hebben woensdag net na middernacht omstreeks half één een melding gemaakt van een verdachte situatie die begon op de Dotterlei. Twee mannen in een busje reden door de wijken in Capelle, eerst ging hun route door de Dotterlei, vervolgens de Wilgenhoek, om daarna richting de Merellaan en Merelhoven te rijden. Aangezien er gewaarschuwd wordt voor inbrekers hebben wij direct een 112-melding gemaakt.

De politie was er binnen twee minuten en kon het busje staande houden op het Reviusrondeel. Daar werden de twee mannen en de inhoud van het busje gecontroleerd. Uit onderzoek bleek een mogelijke inbraak niet te bewijzen. Wel lag het busje vol met allemaal oude rommel. Mogelijk waren ze op zoek naar grofvuil wat nog enige waarde had. Bij de controle van hun identiteit bleek één van hen nog gesignaleerd te staan voor een bekeuring. Deze man werd aangehouden en naar het bureau gebracht. Zijn vriend kreeg de opdracht om met het busje te vertrekken en naar huis te gaan. Hoe hoog de boete was is niet bekend.

Veel woninginbraken
De laatste periode is er sprake van veel woninginbraken in de Bloemenbuurt in Capelle aan den IJssel. Doormiddel van een Facebook-bericht en Twitter heeft de politie burgers om hulp gevraagd. Ben je buiten en je vertrouwd het niet, bel dan direct 112. De politie heeft uw oplettendheid nodig om woninginbraken tegen te gaan.

IMG_5383

 

 

Related Articles

Poolse vrouw (28) zwaargewond op straat aangetroffen Schieweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een 28-jarige Poolse vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig...

Jongen raakt hand kwijt na ongeluk met vuurwerk Veerman Spijkenisse

0
Spijkenisse - Een jongen is maandagmiddag door een ongeluk met vuurwerk zijn hand kwijtgeraakt. Het...

Wederom gewonden zware aanrijding op Laan van Avant-garde Rotterdam

0
Rotterdam - Twee personen zijn zondagavond rond kwart voor twaalf gewond geraakt nadat zij door...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Rotterdam start proef met armoedeaanpak op scholen

Rotterdam start proef met armoedeaanpak op scholen [...]

Vuurwerk zet oude supermarkt vol rook in Hoogvliet

Vuurwerk zet oude supermarkt vol rook in Hoogvliet [...]

Zwaargewonde bij verkeersongeval in Rotterdam-Nesselande

Zwaargewonde bij verkeersongeval in Rotterdam-Nesselande [...]

Eerste openbare rechtbankzitting over moord Peter R.

Eerste openbare rechtbankzitting over moord Peter R. [...]

Zwaargewonde bij ernstig ongeval op de Slinge

Zwaargewonde bij ernstig ongeval op de Slinge [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,062VolgersVolg