donderdag, maart 4, 2021

Man aangehouden, na melding verdachte situatie in Capelle-Schenkel

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Nieuws op Beeld hebben woensdag net na middernacht omstreeks half één een melding gemaakt van een verdachte situatie die begon op de Dotterlei. Twee mannen in een busje reden door de wijken in Capelle, eerst ging hun route door de Dotterlei, vervolgens de Wilgenhoek, om daarna richting de Merellaan en Merelhoven te rijden. Aangezien er gewaarschuwd wordt voor inbrekers hebben wij direct een 112-melding gemaakt.

De politie was er binnen twee minuten en kon het busje staande houden op het Reviusrondeel. Daar werden de twee mannen en de inhoud van het busje gecontroleerd. Uit onderzoek bleek een mogelijke inbraak niet te bewijzen. Wel lag het busje vol met allemaal oude rommel. Mogelijk waren ze op zoek naar grofvuil wat nog enige waarde had. Bij de controle van hun identiteit bleek één van hen nog gesignaleerd te staan voor een bekeuring. Deze man werd aangehouden en naar het bureau gebracht. Zijn vriend kreeg de opdracht om met het busje te vertrekken en naar huis te gaan. Hoe hoog de boete was is niet bekend.

Veel woninginbraken
De laatste periode is er sprake van veel woninginbraken in de Bloemenbuurt in Capelle aan den IJssel. Doormiddel van een Facebook-bericht en Twitter heeft de politie burgers om hulp gevraagd. Ben je buiten en je vertrouwd het niet, bel dan direct 112. De politie heeft uw oplettendheid nodig om woninginbraken tegen te gaan.

IMG_5383

 

 

Related Articles

Jongen (17) aangehouden in Rotterdam Zevenkamp voor meerdere diefstallen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdagochtend met behulp van het Team Parate Eenheid een 17-jarige...

Politie houdt 16 jarige Rotterdam aan voor steekpartij Kruisplein Rotterdam

0
Rotterdam - Een 16-jarige Rotterdammer is donderdag aangehouden als verdachte van een steekpartij op het...

Hardleerse Rotterdammer raakt auto kwijt na rijden zonder rijbewijs

0
Nieuwveen - De politie heeft in een 21-jarige Rotterdammer staande gehouden in Nieuwveen nadat hij...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg