zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Navigatie verraadt adressen van inbreker Rijswijk

- advertentie -

Rijswijk – Politieagenten hielden dinsdag 20 februari een 21-jarige Hagenaar aan op verdenking van heling van navigatieapparatuur. Onderzoek moet uitwijzen of de man ook verantwoordelijk is voor een reeks inbraken. Agenten zagen de man die dag om 10.00 uur in een auto rijden over de Prinses Margrietsingel. Hij werd voor een routinecontrole staande gehouden. Bij die controle vonden agenten een navigatiesysteem. De man kon niet aangeven van wie dat apparaatje was. Waarop agenten de man aanhielden. Aan het bureau bleek dat bij het merendeel van de ingevoerde adressen recent was ingebroken. De man werd daarop ingesloten voor verhoor en de politie stelt een nader onderzoek in.

20101130 diverse navigatie Tomtom aangetroffen bij heler Ypenburg Leidschenveen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -