Twee Gouwenaren gepakt voor vernieling van auto’s in Gouda

woensdag 21 januari 2015 11:44

Gouda – De politie heeft woensdagmorgen 21 januari nog twee verdachten, Gouwenaren van 17 jaar, van vernieling van auto’s aangehouden. Vrijdag 16 januari werd al een 19-jarige plaatsgenoot aangehouden.

De vernieling van de auto’s vond even voor 01.30 uur plaats in de omgeving van de Bockenbergstraat. De verdachte werd kort daarna aangehouden. Later bleek dat er ruiten van vijftien auto’s op de Walvisstraat, de Woudstraat en de Herenstraat waren ingeslagen.

Het onderzoek wordt voortgezet en getuigen kunnen zich nog steeds melden via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee Gouwenaren gepakt voor vernieling van auto’s in Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – De politie heeft woensdagmorgen 21 januari nog twee verdachten, Gouwenaren van 17 jaar, van vernieling van auto’s aangehouden. Vrijdag 16 januari werd al een 19-jarige plaatsgenoot aangehouden.

De vernieling van de auto’s vond even voor 01.30 uur plaats in de omgeving van de Bockenbergstraat. De verdachte werd kort daarna aangehouden. Later bleek dat er ruiten van vijftien auto’s op de Walvisstraat, de Woudstraat en de Herenstraat waren ingeslagen.

Het onderzoek wordt voortgezet en getuigen kunnen zich nog steeds melden via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!