Uitslaande brand met gewonde flat Sinclair Lewisplaats Rotterdam Ommoord (video)

woensdag 21 januari 2015 14:42

ROTTERDAM – Woensdagmiddag 21 januari iets na 14.00 uur is er een brand gemeld in een flatgebouw aan de Sinclair Lewisplaats in Rotterdam. Ter plaatse betrof het flinke keukenbrand die gepaard ging met een flinke rookontwikkeling. Bij de brand raakte een vrouw gewond door vermoedelijk de vele rook.

De brandweer wist het vuur snel onder controle te brengen. De woning is echter zo goed als uitgebrand. Vooral de keuken en de hal van de woning zijn compleet verwoest. De schade aan de gevel is eveneens behoorlijk. Waardoor de keukenbrand is ontstaan is niet bekend. De brandweer heeft de ondergelegen en bovengelegen woningen gecontroleerd op onder andere koolmonoxide.

IMG_5384 IMG_5386 IMG_5387 IMG_5388 IMG_5390 IMG_5395 IMG_5400 IMG_5405 IMG_5415 IMG_5422 IMG_5427

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. AnTomaat

    Alweer? 2e keer in korte tijd.

Uitslaande brand met gewonde flat Sinclair Lewisplaats Rotterdam Ommoord (video)
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Woensdagmiddag 21 januari iets na 14.00 uur is er een brand gemeld in een flatgebouw aan de Sinclair Lewisplaats in Rotterdam. Ter plaatse betrof het flinke keukenbrand die gepaard ging met een flinke rookontwikkeling. Bij de brand raakte een vrouw gewond door vermoedelijk de vele rook.

De brandweer wist het vuur snel onder controle te brengen. De woning is echter zo goed als uitgebrand. Vooral de keuken en de hal van de woning zijn compleet verwoest. De schade aan de gevel is eveneens behoorlijk. Waardoor de keukenbrand is ontstaan is niet bekend. De brandweer heeft de ondergelegen en bovengelegen woningen gecontroleerd op onder andere koolmonoxide.

IMG_5384 IMG_5386 IMG_5387 IMG_5388 IMG_5390 IMG_5395 IMG_5400 IMG_5405 IMG_5415 IMG_5422 IMG_5427

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!