maandag, januari 18, 2021

Verkeersruzie eindigt in mishandeling Dr Beguinlaan Voorburg

Voorburg – Een 61-jarige automobilist uit Voorburg is dinsdagmiddag 20 januari aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 32-jarige Voorburger na een verkeersconflict. Halverwege de middag reden de twee betrokkenen in hun auto in tegengestelde richting op de Dr. Beguinlaan. De 32-jarige man moest remmen toen zijn 61-jarige tegenligger moest uitwijken voor fietsers die op de rijbaan reden.

Hierdoor ontstond een woordenwisseling tussen de twee. Toen de 32-jarige man zijn weg naar huis vervolgde, werd hij gevolgd door de verdachte. Bij het huis van de man mishandelde en bedreigde de verdachte hem. Het slachtoffer waarschuwde de politie, die de verdachte korte tijd later aanhield bij zijn woning. De politie onderzoekt het incident.

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg