vrijdag, juli 1, 2022
19.1 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Verkeersruzie eindigt in mishandeling Dr Beguinlaan Voorburg

- advertentie -

Voorburg – Een 61-jarige automobilist uit Voorburg is dinsdagmiddag 20 januari aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 32-jarige Voorburger na een verkeersconflict. Halverwege de middag reden de twee betrokkenen in hun auto in tegengestelde richting op de Dr. Beguinlaan. De 32-jarige man moest remmen toen zijn 61-jarige tegenligger moest uitwijken voor fietsers die op de rijbaan reden.

Hierdoor ontstond een woordenwisseling tussen de twee. Toen de 32-jarige man zijn weg naar huis vervolgde, werd hij gevolgd door de verdachte. Bij het huis van de man mishandelde en bedreigde de verdachte hem. Het slachtoffer waarschuwde de politie, die de verdachte korte tijd later aanhield bij zijn woning. De politie onderzoekt het incident.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,234VolgersVolg
- advertentie -