Vrouw (61) zwaargewond na ongeval tijdens hond uitlaten Bleskensgraaf

woensdag 21 januari 2015 09:49

Bleskensgraaf – Een 61-jarige vrouw uit Bleskensgraaf is dinsdagavond 20 januari in een sloot beland, nadat zij was aangereden door een busje. De vrouw was dermate gewond dat zij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Het slachtoffer liet aan het begin van de avond haar hond uit aan de Abbekesdoel.

De bestuurder van een passerend busje, een 24-jarige man uit Bleskensgraaf, zag de vrouw waarschijnlijk over het hoofd en reed haar aan. De vrouw kwam ten val en belandde vervolgens deels in een sloot. Direct stopte de bestuurder van het busje en probeerde het slachtoffer uit de sloot te trekken. Kort hierop waren ook de hulpdiensten ter plaatste die erin slaagden de vrouw aan de kant te krijgen. De vrouw is vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder is door agenten gehoord. Naar de verdere toedracht van het ongeval is een onderzoek ingesteld.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (61) zwaargewond na ongeval tijdens hond uitlaten Bleskensgraaf
Schrijver:

 

 

Bleskensgraaf – Een 61-jarige vrouw uit Bleskensgraaf is dinsdagavond 20 januari in een sloot beland, nadat zij was aangereden door een busje. De vrouw was dermate gewond dat zij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Het slachtoffer liet aan het begin van de avond haar hond uit aan de Abbekesdoel.

De bestuurder van een passerend busje, een 24-jarige man uit Bleskensgraaf, zag de vrouw waarschijnlijk over het hoofd en reed haar aan. De vrouw kwam ten val en belandde vervolgens deels in een sloot. Direct stopte de bestuurder van het busje en probeerde het slachtoffer uit de sloot te trekken. Kort hierop waren ook de hulpdiensten ter plaatste die erin slaagden de vrouw aan de kant te krijgen. De vrouw is vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder is door agenten gehoord. Naar de verdere toedracht van het ongeval is een onderzoek ingesteld.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!