Bewoner gered bij brand Profila Zorg Puttershoek

donderdag 22 januari 2015 13:00

Puttershoek – Bij Profila Zorg heeft vannacht een korte brand gewoed in een bewoners-appartement. 12 bewoners zijn door de BHV naar buiten gebracht. Eén bewoonster is door de brandweer uit haar appartement gered en met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis gebracht. Medebewoners en medewerkers zijn wel onderzocht door ambulance-personeel, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

De brand brak uit in een bewoners appartement. Dankzij het automatisch brandalarm in het gebouw, werd de brand snel ontdekt en de brandweer snel gealarmeerd. In de vleugel waar de brand uitbrak is door de BHV ontruiming ingezet, totdat dit niet meer kon vanwege de dikker wordende rook. Eén bewoonster is door de brandweer uit haar appartement gered en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Overige bewoners en BHV zijn tijdelijk opgevangen in de nabijgelegen zorginstelling Zorgwaard en door ambulancepersoneel onderzocht. De bewoners konden diezelfde nacht weer terug naar hun eigen gebouw.
De brand is beperkt gebleven tot één appartement. Er wordt onderzoek verricht naar de oorzaak van de brand.

Foto : Jeffrey Groeneweg qphoto.nl

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoner gered bij brand Profila Zorg Puttershoek
Schrijver:

 

 

Puttershoek – Bij Profila Zorg heeft vannacht een korte brand gewoed in een bewoners-appartement. 12 bewoners zijn door de BHV naar buiten gebracht. Eén bewoonster is door de brandweer uit haar appartement gered en met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis gebracht. Medebewoners en medewerkers zijn wel onderzocht door ambulance-personeel, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

De brand brak uit in een bewoners appartement. Dankzij het automatisch brandalarm in het gebouw, werd de brand snel ontdekt en de brandweer snel gealarmeerd. In de vleugel waar de brand uitbrak is door de BHV ontruiming ingezet, totdat dit niet meer kon vanwege de dikker wordende rook. Eén bewoonster is door de brandweer uit haar appartement gered en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Overige bewoners en BHV zijn tijdelijk opgevangen in de nabijgelegen zorginstelling Zorgwaard en door ambulancepersoneel onderzocht. De bewoners konden diezelfde nacht weer terug naar hun eigen gebouw.
De brand is beperkt gebleven tot één appartement. Er wordt onderzoek verricht naar de oorzaak van de brand.

Foto : Jeffrey Groeneweg qphoto.nl

image

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!