Lasser overlijdt na bedrijfsongeval op schip Oostdijk Rotterdam

donderdag 22 januari 2015 13:06

Rotterdam – Een 57-jarige man is door een bedrijfsongeval op een schip donderdagmorgen om het leven gekomen. De man was volgens de politie aan het lassen op een schip toen hij onwel werd en in het ruim viel.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar hun inzet mocht niet meer baten. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het incident. Betrokken personeel is opgevangen door de hulpverleners.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lasser overlijdt na bedrijfsongeval op schip Oostdijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 57-jarige man is door een bedrijfsongeval op een schip donderdagmorgen om het leven gekomen. De man was volgens de politie aan het lassen op een schip toen hij onwel werd en in het ruim viel.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar hun inzet mocht niet meer baten. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het incident. Betrokken personeel is opgevangen door de hulpverleners.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!