donderdag, juli 7, 2022
17.3 C
Rotterdam
donderdag 7 juli 2022

Gewonde zwaan blijkt niet gewond Langeweg Oud-Beijerland

- advertentie -

Oud-Beijerland – Op vrijdag 23 januari kreeg de brandweer van Oud-Beijerland een melding van een zwaan in problemen op de Langeweg/ Groeneweg. Medewerkers van de dierenambulance hadden de brandweer om assistentie gevraagd omdat zij zelf de zwaan niet te pakken kregen.

Na diverse pogingen met een vangstok welke geen succes hadden is een brandweerman in een speciaal waadpak het water in gegaan om de zwaan te vangen. Dit lukte uiteindelijk ook niet waardoor besloten werdt de zwaan te laten zitten waar deze zat. De zwaan zwom even later gewoon weer vrolijk rond in de sloot en bleek ook niet gewond.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0063 DSC_0066 DSC_0081 DSC_0071


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -