Klopjacht op overvallers Raadhuisplein Lekkerkerk

Date:

Share post:

Lekkerkerk – Vrijdagavond rond 20:00 is er een overval gepleegd op een boekwinkel gevestigd op het Raadhuisplein in Lekkerkerk. In de winkel zit ook een ING servicepunt gevestigd. Tegen 20:00 uur drong één overvaller de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeel. In de winkel, waar een boekhandel zit gevestigd, is ook een ING servicepunt gevestigd.

Vrijwel direct na de overval werden vele politie eenheden die kant opgestuurd en werd de omgeving ruimschoots uitgekamd. Ook werden de belangrijkste toegangswegen, de dijk en de aansluiting met de N210 afgezet en werden de inzittenden van iedere auto gecontroleerd voor dat ze Lekkerkerk mochten verlaten.

Ook werd een burgernet bericht uitgezonden. Het zou gaan om een jonge blanke man van rond de 1.70m met een bivakmuts op, zwart met oranje/witte jas en een zwarte broek. Ondanks alle inspanningen is de dader niet gevonden. De technische recherche kwam ter plaatse om sporenonderzoek te doen en deze veilig te stellen. Bij de overval is niemand gewond geraakt. Wat er precies is buit gemaakt bij de overval is bij ons niet bekend.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

Overval LKK (3) [1600x1200] Overval LKK (5) [1600x1200] Overval LKK (7) [1600x1200] Overval LKK (8) [1600x1200] Overval LKK (26) [1600x1200]

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd