Strooiploegen op pad in verband met verwachte ijzel

vrijdag 23 januari 2015 23:34

Alle strooiploegen zijn sinds het begin van de avond in de weer. Het KNMI heeft een weeralarm afgegeven in verband met verwachte ijzel. Strooiploegen doen alvast de eerste ronde zodat het zout goed kan worden ingereden.

De verwachting is dat het vanuit het westen rond middernacht gaat ijzelen. In het Oosten van het land zou het mogelijk nog wat kunnen sneeuwen. Om de wegen goed bereidbaar te houden wordt er vannacht ook nog gestrooid. In december gebeurden er veel ongelukken toen het plots begon te ijzelen. Veel automobilisten raakten toen van de weg.

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Strooiploegen op pad in verband met verwachte ijzel
Schrijver:

 

 

Alle strooiploegen zijn sinds het begin van de avond in de weer. Het KNMI heeft een weeralarm afgegeven in verband met verwachte ijzel. Strooiploegen doen alvast de eerste ronde zodat het zout goed kan worden ingereden.

De verwachting is dat het vanuit het westen rond middernacht gaat ijzelen. In het Oosten van het land zou het mogelijk nog wat kunnen sneeuwen. Om de wegen goed bereidbaar te houden wordt er vannacht ook nog gestrooid. In december gebeurden er veel ongelukken toen het plots begon te ijzelen. Veel automobilisten raakten toen van de weg.

image

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!