donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Strooiploegen op pad in verband met verwachte ijzel

- advertentie -

Alle strooiploegen zijn sinds het begin van de avond in de weer. Het KNMI heeft een weeralarm afgegeven in verband met verwachte ijzel. Strooiploegen doen alvast de eerste ronde zodat het zout goed kan worden ingereden.

De verwachting is dat het vanuit het westen rond middernacht gaat ijzelen. In het Oosten van het land zou het mogelijk nog wat kunnen sneeuwen. Om de wegen goed bereidbaar te houden wordt er vannacht ook nog gestrooid. In december gebeurden er veel ongelukken toen het plots begon te ijzelen. Veel automobilisten raakten toen van de weg.

image

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -