Brandweer onderzoekt brandlucht uit voertuig huisartsenpost Hendrick Staetsweg Rotterdam

zaterdag 24 januari 2015 14:01

Rotterdam – Zaterdagmiddag is de brandweer met spoed gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Hendrick Staetsweg. Ter plaatse bleek dat een huisarts het alarmnummer had gebeld nadat zijn ambulance kuren kreeg waarna er een brandlucht ontstond, gelukkig bleek er niks in brand te staan.

Brandweerlieden hebben een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de brandlucht, wat hier uit is gekomen is niet bekend. Na wat hand- en spandiensten kon de brandweer terugkeren naar de kazerne, of de auto van de huisartsenpost nog zelfstandig kan rijden is niet bekend.

Foto’s : Joëy Heijstek

IMG_0846 IMG_0847 IMG_0848 IMG_0849

 

0 reacties

Brandweer onderzoekt brandlucht uit voertuig huisartsenpost Hendrick Staetsweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zaterdagmiddag is de brandweer met spoed gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Hendrick Staetsweg. Ter plaatse bleek dat een huisarts het alarmnummer had gebeld nadat zijn ambulance kuren kreeg waarna er een brandlucht ontstond, gelukkig bleek er niks in brand te staan.

Brandweerlieden hebben een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de brandlucht, wat hier uit is gekomen is niet bekend. Na wat hand- en spandiensten kon de brandweer terugkeren naar de kazerne, of de auto van de huisartsenpost nog zelfstandig kan rijden is niet bekend.

Foto’s : Joëy Heijstek

IMG_0846 IMG_0847 IMG_0848 IMG_0849

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!