Vrouw tijdens overval neergestoken door drie pubers 13 a 14 jaar Amsterdam

zaterdag 24 januari 2015 22:16

Amsterdam – Een vrouw is vandaag neergestoken tijdens een overval in haar woning in Amsterdam-Noord. Drie jongens van ongeveer 13 a 14 jaar overvielen de vrouw in haar flat.

Dat ging niet zonder slag of stoot. De vrouw werd door de drie knapen neergestoken en raakte daardoor gewond. De vrouw moest naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen. De politie startte een zoektocht naar het drietal maar trof ze niet meer aan. De politie roept getuigen op om zich te melden. Het incident gebeurde rond 17:30 uur vanavond.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw tijdens overval neergestoken door drie pubers 13 a 14 jaar Amsterdam
Schrijver:

 

 

Amsterdam – Een vrouw is vandaag neergestoken tijdens een overval in haar woning in Amsterdam-Noord. Drie jongens van ongeveer 13 a 14 jaar overvielen de vrouw in haar flat.

Dat ging niet zonder slag of stoot. De vrouw werd door de drie knapen neergestoken en raakte daardoor gewond. De vrouw moest naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen. De politie startte een zoektocht naar het drietal maar trof ze niet meer aan. De politie roept getuigen op om zich te melden. Het incident gebeurde rond 17:30 uur vanavond.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!