zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Brand in kraan bij Damen Shiprepair Pastoriestraat Pernis

- advertentie -

Pernis – Zondag 25 januari is er bij de Damen Shiprepair aan de Pastoriestraat in de cabine van een kraan een brand uitgebroken. De brandweer was snel ter plaatse en bedenkt nu een plan om de kraan binnen te komen. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

De brandweer heeft opgeschaald naar middel brand om met meerdere teams de brand te kunnen bestrijden. Omdat de kraan enkele tientallen meters hoog is, is het bestrijden van de brand moeilijk geweest. De brandweer is dan ook een tijdje bezig geweest.

Foto’s : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

image

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -