Brand in kraan bij Damen Shiprepair Pastoriestraat Pernis

zondag 25 januari 2015 15:22

Pernis – Zondag 25 januari is er bij de Damen Shiprepair aan de Pastoriestraat in de cabine van een kraan een brand uitgebroken. De brandweer was snel ter plaatse en bedenkt nu een plan om de kraan binnen te komen. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

De brandweer heeft opgeschaald naar middel brand om met meerdere teams de brand te kunnen bestrijden. Omdat de kraan enkele tientallen meters hoog is, is het bestrijden van de brand moeilijk geweest. De brandweer is dan ook een tijdje bezig geweest.

Foto’s : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in kraan bij Damen Shiprepair Pastoriestraat Pernis
Schrijver:

 

 

Pernis – Zondag 25 januari is er bij de Damen Shiprepair aan de Pastoriestraat in de cabine van een kraan een brand uitgebroken. De brandweer was snel ter plaatse en bedenkt nu een plan om de kraan binnen te komen. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

De brandweer heeft opgeschaald naar middel brand om met meerdere teams de brand te kunnen bestrijden. Omdat de kraan enkele tientallen meters hoog is, is het bestrijden van de brand moeilijk geweest. De brandweer is dan ook een tijdje bezig geweest.

Foto’s : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

image

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!