Grote brand in bedrijfsloods Moezelweg Rotterdam

maandag 26 januari 2015 09:19

Rotterdam – In de nacht van zondag op maandag heeft er in een loods van een bedrijf aan de Moezelweg een flinke brand gewoed. De brandweer schaalde bij aankomst direct op naar grote brand. In de loods zat een spuitcabine gevestigd.

In verband met de vele rookontwikkeling werd de Moezelweg en de Merwedeweg afgesloten voor het verkeer. Naast de gebruikelijke stoffen zijn er geen andere stoffen vrijgekomen. Dit concludeerde de DCMR na verschillende metingen. Omstreeks twee uur was de brand geblust.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand in bedrijfsloods Moezelweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In de nacht van zondag op maandag heeft er in een loods van een bedrijf aan de Moezelweg een flinke brand gewoed. De brandweer schaalde bij aankomst direct op naar grote brand. In de loods zat een spuitcabine gevestigd.

In verband met de vele rookontwikkeling werd de Moezelweg en de Merwedeweg afgesloten voor het verkeer. Naast de gebruikelijke stoffen zijn er geen andere stoffen vrijgekomen. Dit concludeerde de DCMR na verschillende metingen. Omstreeks twee uur was de brand geblust.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!