zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Grote brand in bedrijfsloods Moezelweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In de nacht van zondag op maandag heeft er in een loods van een bedrijf aan de Moezelweg een flinke brand gewoed. De brandweer schaalde bij aankomst direct op naar grote brand. In de loods zat een spuitcabine gevestigd.

In verband met de vele rookontwikkeling werd de Moezelweg en de Merwedeweg afgesloten voor het verkeer. Naast de gebruikelijke stoffen zijn er geen andere stoffen vrijgekomen. Dit concludeerde de DCMR na verschillende metingen. Omstreeks twee uur was de brand geblust.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -