Woning brandt volledig uit Schaweg Mookhoek

maandag 26 januari 2015 08:35

Mookhoek – Zondagavond rond 23:50 uur is er in een woning aan de Schaweg een grote brand uitgebroken. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen al uit het pand.

De brandweer had problemen met het krijgen van voldoende water, er werd dan ook opgeschaald naar grote brand zodat er meer voertuigen ter plaatse kwamen. Ondanks de snelle inzet konden zij niet voorkomen dat de woning geheel uitbrandde.

De brandweer had enkele uren nodig om de brand volledig te blussen. Het pand moet als verloren worden beschouwd. Het ging om één van de oudste woningen van het dorpje. De bewoners konden het pand op tijd verlaten en zijn elder opgevangen.

Foto’s : Ferry Krauweel

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woning brandt volledig uit Schaweg Mookhoek
Schrijver:

 

 

Mookhoek – Zondagavond rond 23:50 uur is er in een woning aan de Schaweg een grote brand uitgebroken. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen al uit het pand.

De brandweer had problemen met het krijgen van voldoende water, er werd dan ook opgeschaald naar grote brand zodat er meer voertuigen ter plaatse kwamen. Ondanks de snelle inzet konden zij niet voorkomen dat de woning geheel uitbrandde.

De brandweer had enkele uren nodig om de brand volledig te blussen. Het pand moet als verloren worden beschouwd. Het ging om één van de oudste woningen van het dorpje. De bewoners konden het pand op tijd verlaten en zijn elder opgevangen.

Foto’s : Ferry Krauweel

image

image

image

image

image

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!