Zeehond bevrijd van rubberen ring in Stellendam

maandag 26 januari 2015 18:56

Medewerkers Ard Quack en Cees van Hoven van de Zeehondenopvang Aseal in Stellendam hebben een ingesnoerde zeehond gevangen. Het dier was vanochtend een heel eind het land opgekropen bij de Punt waar bouwvakkers hem hadden ontdekt. Met behulp van de bouwvakkers kon het dier worden ingesloten en gevangen.

Na het vangen is deze op transport gegaan naar de opvang. Daar heeft hij de nodige medische zorg gekregen en is de rubberen ring verwijderd. In de middag werd hij alweer vrijgelaten.

Foto’s  en het bericht vind u hier

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zeehond bevrijd van rubberen ring in Stellendam
Schrijver:

 

 

Medewerkers Ard Quack en Cees van Hoven van de Zeehondenopvang Aseal in Stellendam hebben een ingesnoerde zeehond gevangen. Het dier was vanochtend een heel eind het land opgekropen bij de Punt waar bouwvakkers hem hadden ontdekt. Met behulp van de bouwvakkers kon het dier worden ingesloten en gevangen.

Na het vangen is deze op transport gegaan naar de opvang. Daar heeft hij de nodige medische zorg gekregen en is de rubberen ring verwijderd. In de middag werd hij alweer vrijgelaten.

Foto’s  en het bericht vind u hier

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!