KieKiek Friends & DoubleS openen deuren van nieuwe kledingwinkels

dinsdag 27 januari 2015 12:07

Berkel en Rodenrijs – Afgelopen week waren wij te gast om een kijkje te nemen bij de nieuwe winkels van KieKiek Friends Baby en kinderkleding & Tienermode bij Double S. Twee spiksplinternieuwe modewinkels op het gebied van kleding en accessoires. 

De eigenaren waren trots om te vertellen hoe hard zij de afgelopen maanden hebben gewerkt om de winkels in te richten. Echt alles in de winkels is door de eigenaren zelf gemaakt. Er is gekozen voor een moderne stijl van steigerhout. Dit zorgt ervoor dat de winkel een frisse- en ruimtelijke uitstraling heeft gekregen.

Dit vindt u bij KieKiek Friends
In dit gedeelte van de winkel vindt u diverse baby- en kinderkleding. Veel kleurtjes en leuke accessoires maken het assortiment helemaal af. Ook zijn de prijzen van deze tijd, en kunt u er voor uw kroost met een gerust hart shoppen.

De belan­grijk­ste merken in hun col­lec­tie zijn Kiezel-tje, Z8, Mood­street, Litte Feet, Sturdy, Vingino, Claessen’s, Porto Azul, Feetje, Quapi, Baby­face, Bee­bielove, Petit Bateau, Shoesme, Berg­stein, Boumy’s en nog vele andere van maat 44 tot en met 164

Wat vindt u bij DoubleS
De tiener kan zich hier helemaal uitleven. Zijn ze uit de kindermaten gegroeid? Dan kunnen zij tot 17 jaar terecht bij deze winkel. Hippe truien, broeken en shirts zijn van de partij. Maar ook een leuke sjaal of een stoere zonnebril met een armband kun je in deze winkel aanschaffen. Daarnaast hebben ze ook diverse sieraden die jou look helemaal compleet maken.

De winkels zijn te vinden op de Kerksingel in Berkel en Rodenrijs. http://www.kiekiekfriends.nl/ & http://www.doubles.nu/

_ECK0952-edit _ECK0954-edit _ECK0969-edit_ECK0970-editkl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

KieKiek Friends & DoubleS openen deuren van nieuwe kledingwinkels
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – Afgelopen week waren wij te gast om een kijkje te nemen bij de nieuwe winkels van KieKiek Friends Baby en kinderkleding & Tienermode bij Double S. Twee spiksplinternieuwe modewinkels op het gebied van kleding en accessoires. 

De eigenaren waren trots om te vertellen hoe hard zij de afgelopen maanden hebben gewerkt om de winkels in te richten. Echt alles in de winkels is door de eigenaren zelf gemaakt. Er is gekozen voor een moderne stijl van steigerhout. Dit zorgt ervoor dat de winkel een frisse- en ruimtelijke uitstraling heeft gekregen.

Dit vindt u bij KieKiek Friends
In dit gedeelte van de winkel vindt u diverse baby- en kinderkleding. Veel kleurtjes en leuke accessoires maken het assortiment helemaal af. Ook zijn de prijzen van deze tijd, en kunt u er voor uw kroost met een gerust hart shoppen.

De belan­grijk­ste merken in hun col­lec­tie zijn Kiezel-tje, Z8, Mood­street, Litte Feet, Sturdy, Vingino, Claessen’s, Porto Azul, Feetje, Quapi, Baby­face, Bee­bielove, Petit Bateau, Shoesme, Berg­stein, Boumy’s en nog vele andere van maat 44 tot en met 164

Wat vindt u bij DoubleS
De tiener kan zich hier helemaal uitleven. Zijn ze uit de kindermaten gegroeid? Dan kunnen zij tot 17 jaar terecht bij deze winkel. Hippe truien, broeken en shirts zijn van de partij. Maar ook een leuke sjaal of een stoere zonnebril met een armband kun je in deze winkel aanschaffen. Daarnaast hebben ze ook diverse sieraden die jou look helemaal compleet maken.

De winkels zijn te vinden op de Kerksingel in Berkel en Rodenrijs. http://www.kiekiekfriends.nl/ & http://www.doubles.nu/

_ECK0952-edit _ECK0954-edit _ECK0969-edit_ECK0970-editkl

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!