Vrouw in woning overvallen door vier mannen Dreischorstraat Rotterdam

dinsdag 27 januari 2015 22:47

Een vrouw is dinsdagavond gewond geraakt nadat zij in haar woning aan de Dreischorstraat is overvallen door vier donkergetinte mannen. De mannen kwamen de woning met geweld binnen en bedreigden de vrouw, hierdoor raakte zij gewond waarna zij voor controle per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

De politie startte een zoektocht in naar de verdachten. Zij zijn echter met de buit vertrokken en nog niet aangetroffen. De politie zal met een sporenonderzoek gaan beginnen. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw in woning overvallen door vier mannen Dreischorstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Een vrouw is dinsdagavond gewond geraakt nadat zij in haar woning aan de Dreischorstraat is overvallen door vier donkergetinte mannen. De mannen kwamen de woning met geweld binnen en bedreigden de vrouw, hierdoor raakte zij gewond waarna zij voor controle per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

De politie startte een zoektocht in naar de verdachten. Zij zijn echter met de buit vertrokken en nog niet aangetroffen. De politie zal met een sporenonderzoek gaan beginnen. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie.

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!