zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Man (37) aangehouden na vondst dode vrouw in woning Bosch Zwijndrecht

- advertentie -

Zwijndrecht – Dinsdagavond 27 januari heeft de politie een onderzoek gestart naar het stoffelijk overschot van een vrouw in een woning aan het Bosch in Zwijndrecht. Omstreeks kwart over zeven kreeg de politie melding dat er iets aan de hand was in de woning. Toen agenten daar gingen kijken troffen zij het levenloze lichaam van de vrouw aan.

Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel kon niets meer voor het slachtoffer betekenen. De politie heeft één 37-jarige man als verdachte aangehouden. Het incident heeft zich vermoedelijk in de relationele sfeer afgespeeld. De politie is een forensisch onderzoek in de woning gestart. De vrouw is door geweld om het leven gebracht.

Foto : Martijn de Vries

DSC_1397kl

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -