Man (37) aangehouden na vondst dode vrouw in woning Bosch Zwijndrecht

dinsdag 27 januari 2015 20:06

Zwijndrecht – Dinsdagavond 27 januari heeft de politie een onderzoek gestart naar het stoffelijk overschot van een vrouw in een woning aan het Bosch in Zwijndrecht. Omstreeks kwart over zeven kreeg de politie melding dat er iets aan de hand was in de woning. Toen agenten daar gingen kijken troffen zij het levenloze lichaam van de vrouw aan.

Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel kon niets meer voor het slachtoffer betekenen. De politie heeft één 37-jarige man als verdachte aangehouden. Het incident heeft zich vermoedelijk in de relationele sfeer afgespeeld. De politie is een forensisch onderzoek in de woning gestart. De vrouw is door geweld om het leven gebracht.

Foto : Martijn de Vries

DSC_1397kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (37) aangehouden na vondst dode vrouw in woning Bosch Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – Dinsdagavond 27 januari heeft de politie een onderzoek gestart naar het stoffelijk overschot van een vrouw in een woning aan het Bosch in Zwijndrecht. Omstreeks kwart over zeven kreeg de politie melding dat er iets aan de hand was in de woning. Toen agenten daar gingen kijken troffen zij het levenloze lichaam van de vrouw aan.

Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel kon niets meer voor het slachtoffer betekenen. De politie heeft één 37-jarige man als verdachte aangehouden. Het incident heeft zich vermoedelijk in de relationele sfeer afgespeeld. De politie is een forensisch onderzoek in de woning gestart. De vrouw is door geweld om het leven gebracht.

Foto : Martijn de Vries

DSC_1397kl

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!