Politie onderzoekt schietpartij Watertorenweg Rotterdam

dinsdag 27 januari 2015 22:38

De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke schietpartij in een woning aan de Watertorenweg. De politie kreeg de melding dat er mogelijk zou zijn geschoten in de buurt van de Watertorenweg. Omwonenden hadden gebeld met de mededeling dat zij schoten hadden gehoord. 

De politie ging ter plaatse en trof ter plaatse inderdaad sporen aan van een schietpartij. Een man meldde zich met een mogelijke schotwond in het ziekenhuis. Er wordt onderzoek gedaan of de man betrokken is geweest bij het schietincident van vanavond

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt schietpartij Watertorenweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke schietpartij in een woning aan de Watertorenweg. De politie kreeg de melding dat er mogelijk zou zijn geschoten in de buurt van de Watertorenweg. Omwonenden hadden gebeld met de mededeling dat zij schoten hadden gehoord. 

De politie ging ter plaatse en trof ter plaatse inderdaad sporen aan van een schietpartij. Een man meldde zich met een mogelijke schotwond in het ziekenhuis. Er wordt onderzoek gedaan of de man betrokken is geweest bij het schietincident van vanavond

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!