zondag, december 5, 2021
4.4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Politie onderzoekt schietpartij Watertorenweg Rotterdam

- advertentie -

De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke schietpartij in een woning aan de Watertorenweg. De politie kreeg de melding dat er mogelijk zou zijn geschoten in de buurt van de Watertorenweg. Omwonenden hadden gebeld met de mededeling dat zij schoten hadden gehoord. 

De politie ging ter plaatse en trof ter plaatse inderdaad sporen aan van een schietpartij. Een man meldde zich met een mogelijke schotwond in het ziekenhuis. Er wordt onderzoek gedaan of de man betrokken is geweest bij het schietincident van vanavond

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -