Drie automobilisten zien biggenrug over het hoofd Watermanweg Rotterdam

woensdag 28 januari 2015 20:21

Rotterdam – Drie automobilisten hadden woensdagmiddag wel flinke pech nadat zij met hun auto kort achter elkaar op een biggenrug terecht kwamen op de Watermanweg. Een bergingsbedrijf moest tot drie keer toe ter plaatse komen om de auto van de biggenrug af te krijgen, deze werd tot drie keer toe geraakt tijdens het indraaien op de parkeerplaats bij winkelcentrum Alexandrium.

Het verkeer wat de parkeerplaats op wilden heeft geen verdere hinder ondervonden tijdens de voorvallen. De biggenrug op de parkeerplaats is inmiddels een bekende onder de bezoekers van het winkelcentrum, tientallen auto’s zijn inmiddels al de dupe geweest van het verraderlijke bochtje. Parkeerdienstverlening Q-Park laat weten niets te kunnen doen aan de vele voorvallen op de parkeerplaats.

Foto : Ingezonden foto

B8dWzZmIIAAB6aZ

 

0 reacties

Drie automobilisten zien biggenrug over het hoofd Watermanweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Drie automobilisten hadden woensdagmiddag wel flinke pech nadat zij met hun auto kort achter elkaar op een biggenrug terecht kwamen op de Watermanweg. Een bergingsbedrijf moest tot drie keer toe ter plaatse komen om de auto van de biggenrug af te krijgen, deze werd tot drie keer toe geraakt tijdens het indraaien op de parkeerplaats bij winkelcentrum Alexandrium.

Het verkeer wat de parkeerplaats op wilden heeft geen verdere hinder ondervonden tijdens de voorvallen. De biggenrug op de parkeerplaats is inmiddels een bekende onder de bezoekers van het winkelcentrum, tientallen auto’s zijn inmiddels al de dupe geweest van het verraderlijke bochtje. Parkeerdienstverlening Q-Park laat weten niets te kunnen doen aan de vele voorvallen op de parkeerplaats.

Foto : Ingezonden foto

B8dWzZmIIAAB6aZ

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!