donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Drie automobilisten zien biggenrug over het hoofd Watermanweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Drie automobilisten hadden woensdagmiddag wel flinke pech nadat zij met hun auto kort achter elkaar op een biggenrug terecht kwamen op de Watermanweg. Een bergingsbedrijf moest tot drie keer toe ter plaatse komen om de auto van de biggenrug af te krijgen, deze werd tot drie keer toe geraakt tijdens het indraaien op de parkeerplaats bij winkelcentrum Alexandrium.

Het verkeer wat de parkeerplaats op wilden heeft geen verdere hinder ondervonden tijdens de voorvallen. De biggenrug op de parkeerplaats is inmiddels een bekende onder de bezoekers van het winkelcentrum, tientallen auto’s zijn inmiddels al de dupe geweest van het verraderlijke bochtje. Parkeerdienstverlening Q-Park laat weten niets te kunnen doen aan de vele voorvallen op de parkeerplaats.

Foto : Ingezonden foto

B8dWzZmIIAAB6aZ

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -