Auto raakt door gladheid te water in Papendrecht

donderdag 29 januari 2015 13:17

Een automobilist is donderdagmorgen met een auto te water geraakt op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. Door mogelijk een glad wegdek raakte de auto in de slip en reed vervolgens een hekwerk eruit om uiteindelijk in de sloot tot stilstand te komen.

De inzittende hield er op een nat pak na niets aan over. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig te bergen. De auto zal niet meer gaan rijden.

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto raakt door gladheid te water in Papendrecht
Schrijver:

 

 

Een automobilist is donderdagmorgen met een auto te water geraakt op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. Door mogelijk een glad wegdek raakte de auto in de slip en reed vervolgens een hekwerk eruit om uiteindelijk in de sloot tot stilstand te komen.

De inzittende hield er op een nat pak na niets aan over. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig te bergen. De auto zal niet meer gaan rijden.

image

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!