NOS Journaal onderbroken door man met pistool die zendtijd eist!

Date:

Deel bericht:

Het NOS Journaal is vanavond omstreeks 20.00 uur onderbroken omdat er een man een vuurwapen in de studio stond. De man zou volgens Nu.nl in de regiekamer van de studio hebben gestaan. Hij zou een groot vuurwapen bij zich hebben gehad, met daarop een geluidsdemper.

Omstreeks 20.20 uur werd er gemeld dat de man zou zijn aangehouden. Ondertussen werd het pand van de NOS op het mediapark ontruimd. De politie heeft opgeschaald naar GRIP 2 en tientallen politieagenten ingezet.

- Advertisement -

Volgens de eerste berichten op Twitter zou de man naar een lege studio zijn gestuurd waarna de politie is gebeld en direct het pand werd ontruimd. Voor zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen.

Wat de man met de extra zendtijd wilde doen is nog niet bekend. De man gaf aan personeelsleden een brief waar het volgende opstond.

Wanneer u dit leest, raak dan niet in paniek. Ga niet schreeuwen en waarschuw uw collega’s ook niet. Doe alsof er niets aan de hand is. Ik ben zwaarbewapend. Als u gewoon netjes meewerkt dan zal u niets overkomen. Besef dat ik niet in mijn eentje ben. Er zijn nog vijf, plus 98 hackers die klaar zijn voor een cyberaanval. Bovendien zijn er in dit land acht zware explosieven geplaatst. Die radioactief materiaal bevatten.Als u mij niet naar studio 8 brengt om de uitzending over te nemen dan zijn wij genoodzaakt tot actie over te gaan. Dat wilt u niet op uw geweten hebben toch? Dus begeleid u mij naar studio 8 de NOS studio.

Wij zijn gegijzeld door zwaarbewapende mannen. Er zijn er nog meer van hen de rest van het land en we hebben 98 hackers voor een cyberaanval. Ook zijn er acht zware explosieven in het land geplaatst, die radiocatief materiaal bevatten. Zij willen een live-uitzending doen om hun verhaal te kunnen houden. Als die live uitzending op enige manier wordt verstoord., zullen zij tot actie overgaan. Hun voorwaarden zijn daarom onder andere.

  • 1. dit gebouw wordt niet bestormd
  • 2. De live uitzending wordt niet vertraagd, geen enkele seconden onderbroken, en niet bewerkt.
  • 3. Voor de duidelijk wordt er dus geen informatiebalk en ook geen ondertiteling aan de live uitzending toegevoegd. Als aan de voorwaarden wordt voldaan zullen wij worden vrijgelaten. Ik zal het nog een keer herhalen….

DEEL 2 zijn we op dit moment aan het lezen

 

https://twitter.com/GerZut/status/560887613184573440/

 

https://twitter.com/IbHaarsma/status/560883916736065536/

 

https://twitter.com/rikvandenberg/status/560885503701311489/

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...

Beknelling na ongeval op A15 bij Rotterdam, vertraging voor verkeer richting Europoort

Rotterdam - Dinsdagochtend 23 april is de A15 deels afgesloten na een ongeval tussen een vrachtwagen en een...

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....