donderdag, oktober 28, 2021
10 C
Rotterdam
donderdag 28 oktober 2021

NOS Journaal onderbroken door man met pistool die zendtijd eist!

Het NOS Journaal is vanavond omstreeks 20.00 uur onderbroken omdat er een man een vuurwapen in de studio stond. De man zou volgens Nu.nl in de regiekamer van de studio hebben gestaan. Hij zou een groot vuurwapen bij zich hebben gehad, met daarop een geluidsdemper.

Omstreeks 20.20 uur werd er gemeld dat de man zou zijn aangehouden. Ondertussen werd het pand van de NOS op het mediapark ontruimd. De politie heeft opgeschaald naar GRIP 2 en tientallen politieagenten ingezet.

Volgens de eerste berichten op Twitter zou de man naar een lege studio zijn gestuurd waarna de politie is gebeld en direct het pand werd ontruimd. Voor zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen.

Wat de man met de extra zendtijd wilde doen is nog niet bekend. De man gaf aan personeelsleden een brief waar het volgende opstond.

Wanneer u dit leest, raak dan niet in paniek. Ga niet schreeuwen en waarschuw uw collega’s ook niet. Doe alsof er niets aan de hand is. Ik ben zwaarbewapend. Als u gewoon netjes meewerkt dan zal u niets overkomen. Besef dat ik niet in mijn eentje ben. Er zijn nog vijf, plus 98 hackers die klaar zijn voor een cyberaanval. Bovendien zijn er in dit land acht zware explosieven geplaatst. Die radioactief materiaal bevatten.Als u mij niet naar studio 8 brengt om de uitzending over te nemen dan zijn wij genoodzaakt tot actie over te gaan. Dat wilt u niet op uw geweten hebben toch? Dus begeleid u mij naar studio 8 de NOS studio.

Wij zijn gegijzeld door zwaarbewapende mannen. Er zijn er nog meer van hen de rest van het land en we hebben 98 hackers voor een cyberaanval. Ook zijn er acht zware explosieven in het land geplaatst, die radiocatief materiaal bevatten. Zij willen een live-uitzending doen om hun verhaal te kunnen houden. Als die live uitzending op enige manier wordt verstoord., zullen zij tot actie overgaan. Hun voorwaarden zijn daarom onder andere.

  • 1. dit gebouw wordt niet bestormd
  • 2. De live uitzending wordt niet vertraagd, geen enkele seconden onderbroken, en niet bewerkt.
  • 3. Voor de duidelijk wordt er dus geen informatiebalk en ook geen ondertiteling aan de live uitzending toegevoegd. Als aan de voorwaarden wordt voldaan zullen wij worden vrijgelaten. Ik zal het nog een keer herhalen….

DEEL 2 zijn we op dit moment aan het lezen

 

https://twitter.com/GerZut/status/560887613184573440/

 

https://twitter.com/IbHaarsma/status/560883916736065536/

 

https://twitter.com/rikvandenberg/status/560885503701311489/

Related Articles

Verkeersregelaar onder invloed krijgt het aan de stok met automobilist in Bergambacht

0
Bergambacht - De politie heeft dinsdagmiddag rond 12.10 uur een verkeersregelaar aangehouden nadat hij het...

Politie toont in Opsporing Verzocht beelden van verdachten 20 autobranden in Ede

0
Ede - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond beelden getoond van drie jongens die ervan...

Man (93) overleden bij brand in woning Dapperstraat Amsterdam

0
Amsterdam - Een 93-jarige man is woensdagmorgen overleden door een brand in zijn woning aan...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Supportersverenigingen reageren op Feyenoord-leiding

Supportersverenigingen reageren op Feyenoord-leiding [...]

Sloop achterzijde hoofdpostkantoor aan Rodezand

Sloop achterzijde hoofdpostkantoor aan Rodezand [...]

1e paal nieuw onderwijs- en revalidatiecentrum in Schiebroek

1e paal nieuw onderwijs- en revalidatiecentrum in Schiebroek [...]

Bestuur Feyenoord: investeerder afgehaakt door bedreigingen

Bestuur Feyenoord: investeerder afgehaakt door bedreigingen [...]

KNVB zint op stevige maatregelen na vertrek Koevermans

KNVB zint op stevige maatregelen na vertrek Koevermans [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,073VolgersVolg