NOS Journaal onderbroken door man met pistool die zendtijd eist!

donderdag 29 januari 2015 20:16

Het NOS Journaal is vanavond omstreeks 20.00 uur onderbroken omdat er een man een vuurwapen in de studio stond. De man zou volgens Nu.nl in de regiekamer van de studio hebben gestaan. Hij zou een groot vuurwapen bij zich hebben gehad, met daarop een geluidsdemper.

Omstreeks 20.20 uur werd er gemeld dat de man zou zijn aangehouden. Ondertussen werd het pand van de NOS op het mediapark ontruimd. De politie heeft opgeschaald naar GRIP 2 en tientallen politieagenten ingezet.

Volgens de eerste berichten op Twitter zou de man naar een lege studio zijn gestuurd waarna de politie is gebeld en direct het pand werd ontruimd. Voor zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen.

Wat de man met de extra zendtijd wilde doen is nog niet bekend. De man gaf aan personeelsleden een brief waar het volgende opstond.

Wanneer u dit leest, raak dan niet in paniek. Ga niet schreeuwen en waarschuw uw collega’s ook niet. Doe alsof er niets aan de hand is. Ik ben zwaarbewapend. Als u gewoon netjes meewerkt dan zal u niets overkomen. Besef dat ik niet in mijn eentje ben. Er zijn nog vijf, plus 98 hackers die klaar zijn voor een cyberaanval. Bovendien zijn er in dit land acht zware explosieven geplaatst. Die radioactief materiaal bevatten.Als u mij niet naar studio 8 brengt om de uitzending over te nemen dan zijn wij genoodzaakt tot actie over te gaan. Dat wilt u niet op uw geweten hebben toch? Dus begeleid u mij naar studio 8 de NOS studio.

Wij zijn gegijzeld door zwaarbewapende mannen. Er zijn er nog meer van hen de rest van het land en we hebben 98 hackers voor een cyberaanval. Ook zijn er acht zware explosieven in het land geplaatst, die radiocatief materiaal bevatten. Zij willen een live-uitzending doen om hun verhaal te kunnen houden. Als die live uitzending op enige manier wordt verstoord., zullen zij tot actie overgaan. Hun voorwaarden zijn daarom onder andere.

  • 1. dit gebouw wordt niet bestormd
  • 2. De live uitzending wordt niet vertraagd, geen enkele seconden onderbroken, en niet bewerkt.
  • 3. Voor de duidelijk wordt er dus geen informatiebalk en ook geen ondertiteling aan de live uitzending toegevoegd. Als aan de voorwaarden wordt voldaan zullen wij worden vrijgelaten. Ik zal het nog een keer herhalen….

DEEL 2 zijn we op dit moment aan het lezen

 

https://twitter.com/GerZut/status/560887613184573440/

 

https://twitter.com/IbHaarsma/status/560883916736065536/

 

https://twitter.com/rikvandenberg/status/560885503701311489/

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

NOS Journaal onderbroken door man met pistool die zendtijd eist!
Schrijver:

 

 

Het NOS Journaal is vanavond omstreeks 20.00 uur onderbroken omdat er een man een vuurwapen in de studio stond. De man zou volgens Nu.nl in de regiekamer van de studio hebben gestaan. Hij zou een groot vuurwapen bij zich hebben gehad, met daarop een geluidsdemper.

Omstreeks 20.20 uur werd er gemeld dat de man zou zijn aangehouden. Ondertussen werd het pand van de NOS op het mediapark ontruimd. De politie heeft opgeschaald naar GRIP 2 en tientallen politieagenten ingezet.

Volgens de eerste berichten op Twitter zou de man naar een lege studio zijn gestuurd waarna de politie is gebeld en direct het pand werd ontruimd. Voor zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen.

Wat de man met de extra zendtijd wilde doen is nog niet bekend. De man gaf aan personeelsleden een brief waar het volgende opstond.

Wanneer u dit leest, raak dan niet in paniek. Ga niet schreeuwen en waarschuw uw collega’s ook niet. Doe alsof er niets aan de hand is. Ik ben zwaarbewapend. Als u gewoon netjes meewerkt dan zal u niets overkomen. Besef dat ik niet in mijn eentje ben. Er zijn nog vijf, plus 98 hackers die klaar zijn voor een cyberaanval. Bovendien zijn er in dit land acht zware explosieven geplaatst. Die radioactief materiaal bevatten.Als u mij niet naar studio 8 brengt om de uitzending over te nemen dan zijn wij genoodzaakt tot actie over te gaan. Dat wilt u niet op uw geweten hebben toch? Dus begeleid u mij naar studio 8 de NOS studio.

Wij zijn gegijzeld door zwaarbewapende mannen. Er zijn er nog meer van hen de rest van het land en we hebben 98 hackers voor een cyberaanval. Ook zijn er acht zware explosieven in het land geplaatst, die radiocatief materiaal bevatten. Zij willen een live-uitzending doen om hun verhaal te kunnen houden. Als die live uitzending op enige manier wordt verstoord., zullen zij tot actie overgaan. Hun voorwaarden zijn daarom onder andere.

  • 1. dit gebouw wordt niet bestormd
  • 2. De live uitzending wordt niet vertraagd, geen enkele seconden onderbroken, en niet bewerkt.
  • 3. Voor de duidelijk wordt er dus geen informatiebalk en ook geen ondertiteling aan de live uitzending toegevoegd. Als aan de voorwaarden wordt voldaan zullen wij worden vrijgelaten. Ik zal het nog een keer herhalen….

DEEL 2 zijn we op dit moment aan het lezen

 

https://twitter.com/GerZut/status/560887613184573440/

 

https://twitter.com/IbHaarsma/status/560883916736065536/

 

https://twitter.com/rikvandenberg/status/560885503701311489/

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!