De 19-jarige Tarik Z uit Pijnacker is de man met het vuurwapen in de NOS Studio

donderdag 29 januari 2015 23:08

Pijnacker – Het OM bevestigd zojuist dat de man die de NOS studio binnendrong met een vuurwapen de 19-jarige Tarik Z. uit Pijnacker betreft. Tarik Z drong omstreeks acht uur de studio aan het journaalplein binnen. Hij eiste met een vuurwapen dat iemand hem naar Studio 8 zou brengen. Een beveiliger wist hem met een list naar een lege studio te brengen. Agenten konden hem toen op professionele wijze arresteren.

Na 20 minuten was de man gearresteerd. De politie doorzocht het pand waarna deze weer vrij werd gegeven. Inmiddels zou de politie de woning van de 19-jarige Pijnacker zijn binnen gegaan.

https://twitter.com/regio15/status/560926383749464065/

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

De 19-jarige Tarik Z uit Pijnacker is de man met het vuurwapen in de NOS Studio
Schrijver:

 

 

Pijnacker – Het OM bevestigd zojuist dat de man die de NOS studio binnendrong met een vuurwapen de 19-jarige Tarik Z. uit Pijnacker betreft. Tarik Z drong omstreeks acht uur de studio aan het journaalplein binnen. Hij eiste met een vuurwapen dat iemand hem naar Studio 8 zou brengen. Een beveiliger wist hem met een list naar een lege studio te brengen. Agenten konden hem toen op professionele wijze arresteren.

Na 20 minuten was de man gearresteerd. De politie doorzocht het pand waarna deze weer vrij werd gegeven. Inmiddels zou de politie de woning van de 19-jarige Pijnacker zijn binnen gegaan.

https://twitter.com/regio15/status/560926383749464065/

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!