Gewonde na schietincident Burgemeester van Haarenlaan Schiedam

donderdag 29 januari 2015 20:09

Schiedam – De politie heeft donderdagavond een onderzoek ingesteld na een schietpartij op de Burgemeester van Haarenlaan, bij het schietincident raakte iemand gewond. Wat zich voor het schietincident heeft afgespeeld is niet bekend, een politiehelikopter is ingezet om te zoeken naar de schutter(s).

Over de ernst van de verwondingen van het slachtoffer is nog niet bekend

 

0 reacties

Gewonde na schietincident Burgemeester van Haarenlaan Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – De politie heeft donderdagavond een onderzoek ingesteld na een schietpartij op de Burgemeester van Haarenlaan, bij het schietincident raakte iemand gewond. Wat zich voor het schietincident heeft afgespeeld is niet bekend, een politiehelikopter is ingezet om te zoeken naar de schutter(s).

Over de ernst van de verwondingen van het slachtoffer is nog niet bekend

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!