Busje en politie auto vast in berm A4 Leiderdorp

vrijdag 30 januari 2015 17:54

A4-leiderdorp-ongeval A4-leiderdorp-ongeval2De hulpdiensten werden vrijdagmiddag opgeroepen voor een ongeval met beknelling op de A4 bij Leiderdorp. In de rijrichting Amsterdam – Den Haag was een bedrijfsbusje van de weg geraakt.

Er bleek niemand bekneld te zitten, waardoor de inzet van de hulpdiensten bij hand- en spandiensten bleef. Een politie voertuig is bij het incident ook in de berm vast komen te zitten. Beide voertuigen werden door een berger los getrokken.

Foto’s : Koen Jongen District16.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Busje en politie auto vast in berm A4 Leiderdorp
Schrijver:

 

 

A4-leiderdorp-ongeval A4-leiderdorp-ongeval2De hulpdiensten werden vrijdagmiddag opgeroepen voor een ongeval met beknelling op de A4 bij Leiderdorp. In de rijrichting Amsterdam – Den Haag was een bedrijfsbusje van de weg geraakt.

Er bleek niemand bekneld te zitten, waardoor de inzet van de hulpdiensten bij hand- en spandiensten bleef. Een politie voertuig is bij het incident ook in de berm vast komen te zitten. Beide voertuigen werden door een berger los getrokken.

Foto’s : Koen Jongen District16.nl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!