zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Busje en politie auto vast in berm A4 Leiderdorp

- advertentie -

A4-leiderdorp-ongeval A4-leiderdorp-ongeval2De hulpdiensten werden vrijdagmiddag opgeroepen voor een ongeval met beknelling op de A4 bij Leiderdorp. In de rijrichting Amsterdam – Den Haag was een bedrijfsbusje van de weg geraakt.

Er bleek niemand bekneld te zitten, waardoor de inzet van de hulpdiensten bij hand- en spandiensten bleef. Een politie voertuig is bij het incident ook in de berm vast komen te zitten. Beide voertuigen werden door een berger los getrokken.

Foto’s : Koen Jongen District16.nl

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -