Twee lichtgewonden na ongeval tussen fietser en auto Thorbeckelaan Gouda

vrijdag 30 januari 2015 19:58

Rond half acht op vrijdagavond werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de Thorbeckelaan in Gouda. Ter plaatse bleek er op de kruising met de Groen van Prinsterersingel een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een auto en een fietser met daarop moeder en kind.

De twee slachtoffers van de fiets zijn nagekeken in de ambulance maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Zij zijn door de politie thuisgebracht. De inzittende(n) van de auto raakte niet gewond. De schade aan het voertuig viel mee. De oorzaak van de aanrijding is bij ons niet bekend. De politie zal hier verder onderzoek naar doen.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

Ongeval GDA (3) [1600x1200] Ongeval GDA (5) [1600x1200] Ongeval GDA (7) [1600x1200]

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee lichtgewonden na ongeval tussen fietser en auto Thorbeckelaan Gouda
Schrijver:

 

 

Rond half acht op vrijdagavond werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de Thorbeckelaan in Gouda. Ter plaatse bleek er op de kruising met de Groen van Prinsterersingel een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een auto en een fietser met daarop moeder en kind.

De twee slachtoffers van de fiets zijn nagekeken in de ambulance maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Zij zijn door de politie thuisgebracht. De inzittende(n) van de auto raakte niet gewond. De schade aan het voertuig viel mee. De oorzaak van de aanrijding is bij ons niet bekend. De politie zal hier verder onderzoek naar doen.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

Ongeval GDA (3) [1600x1200] Ongeval GDA (5) [1600x1200] Ongeval GDA (7) [1600x1200]

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!