donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Zwaargewonde na steekpartij in woning Kerkwervesingel Rotterdam-Pendrecht

- advertentie -

Rotterdam – Bij een steekincident op de Kerkwervesingel is vrijdagavond een man gewond geraakt. Een tweede persoon is aangehouden voor poging doodslag.  Even na elven kreeg de politie de melding van de mishandeling. Agenten gingen de woning binnen. Hier hielden ze een man aan.

Ze troffen ook een gewonde man aan. Hij is met ernstige verwondingen aan het bovenlijf naar een ziekenhuis gebracht. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau. Hier moet duidelijk worden wat de toedracht van dit incident is. De identiteit van de betrokkenen is nog niet vastgesteld.

Eerder op de avond was er ook sprake van een schietpartij even verderop in de Sliedrechtstraat. Daar raakte eveneens een persoon gewond.

Foto : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

kerkwervesingel-steekpartij

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -