Zwaargewonde na steekpartij in woning Kerkwervesingel Rotterdam-Pendrecht

vrijdag 30 januari 2015 23:30

Rotterdam – Bij een steekincident op de Kerkwervesingel is vrijdagavond een man gewond geraakt. Een tweede persoon is aangehouden voor poging doodslag.  Even na elven kreeg de politie de melding van de mishandeling. Agenten gingen de woning binnen. Hier hielden ze een man aan.

Ze troffen ook een gewonde man aan. Hij is met ernstige verwondingen aan het bovenlijf naar een ziekenhuis gebracht. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau. Hier moet duidelijk worden wat de toedracht van dit incident is. De identiteit van de betrokkenen is nog niet vastgesteld.

Eerder op de avond was er ook sprake van een schietpartij even verderop in de Sliedrechtstraat. Daar raakte eveneens een persoon gewond.

Foto : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

kerkwervesingel-steekpartij

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde na steekpartij in woning Kerkwervesingel Rotterdam-Pendrecht
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een steekincident op de Kerkwervesingel is vrijdagavond een man gewond geraakt. Een tweede persoon is aangehouden voor poging doodslag.  Even na elven kreeg de politie de melding van de mishandeling. Agenten gingen de woning binnen. Hier hielden ze een man aan.

Ze troffen ook een gewonde man aan. Hij is met ernstige verwondingen aan het bovenlijf naar een ziekenhuis gebracht. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau. Hier moet duidelijk worden wat de toedracht van dit incident is. De identiteit van de betrokkenen is nog niet vastgesteld.

Eerder op de avond was er ook sprake van een schietpartij even verderop in de Sliedrechtstraat. Daar raakte eveneens een persoon gewond.

Foto : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

kerkwervesingel-steekpartij

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!