zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Handhavers in gevecht met lastige jongen WC de Koperwiek Capelle a/d IJssel

- advertentie -

Toen Capelse handhavers in burger een groepje overlastgevende jongeren staande hielden, vond een jongen het nodig zich daar hinderlijk mee te bemoeien. De jongen maakten denigrerende opmerkingen en verstoorde de staande houding waardoor de handhavers hun werk niet konden verrichten. Hoewel de beveiliging van het winkelcentrum assistentie verleende aan de handhavers, zag de jongen kans opnieuw de handhavers te hinderen in hun werk.

Toen de handhavers het zat waren en de jongen zelf als verdachte staande hielden, wilde de jongen er vandoor. De handhavers hadden hem echter staande gehouden en sommeerden hem te blijven staan. Toen de jongen daar geen gehoor aan gaf, werd hij aangehouden. Tijdens zijn aanhouding pleegde de jongen veel verzet en sloeg hij meermaals in op de handhavers en beveiligers. Hoewel er rake klappen werden uitgedeeld, konden de handhavers en beveiligers de jongen overmeesteren en daadwerkelijk aanhouden.

De jongen is geboeid en overgebracht naar het politiebureau. De handhavers maakten proces-verbaal op terzake mishandeling en wederspannigheid. Een handhaver werd geraakt door de verdachte, maar gelukkig valt het letsel mee. De verdachte is ingesloten voor nader verhoor. Naast het proces-verbaal wordt de verdachte ook een gebiedsverbod voor het centrum aangezegd. Dergelijke gedragingen worden niet geaccepteerd en worden hoog opgenomen.

Foto’s : Handhaving Capelle

AnwFZt5cRo9gPZUcJ2tLSPRtpQZRWl3hSNCx1EZQjDvo AoBzrIIlA9QQv4BQ_BD1adYjJzg4OwofR3tzuDE6rWIe AvxkgRsETONotRapyNhK4MHgjaxZF2eQZsfwpHMJYW-4

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -