Zeer grote waterlekkage zet auto’s onder water Sinclair Lewisplaats Rotterdam (video)

zaterdag 31 januari 2015 18:32

Rotterdam – Door een breuk in een transportleiding van de drinkwater is zaterdagavond een enorme waterlekkage ontstaan op de Sinclair Lewisplaats in Rotterdam. Hierdoor liepen twee grote parkeerplaatsen onder water. De breuk zorgde daardoor voor ontzettend veel wateroverlast in het gebied.

De brandweer kwam ter plaatse om het lek alvast te dichten. Echter konden zij geen afsluitpunt vinden tot dat Evides ter plaatse was gekomen. Zij hebben de leiding afgesloten waardoor er geen water meer wegstroomde. Door het lek kwam een verzorgingsflat zonder water te zitten. Er werd een aftappunt gemaakt zodat de vooral oudere bewoners toch van water waren voorzien.

Door het lek raakten ruim 50 auto’s beschadigd. Het water stond tot aan de dorpels van de voertuigen. Hoe groot de schade is kon nog niet worden gezegd. Tot zeker één uur vannacht is Evides bezig geweest met de herstelwerkzaamheden van de drinkwaterleiding. Waardoor de leiding is geknapt is niet bekend.

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs

DSC_5810 DSC_5812 DSC_5813klIMG_5446IMG_5448IMG_5450IMG_5455

image

image

image

Foto’s : Kazerne Metaalhof

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zeer grote waterlekkage zet auto’s onder water Sinclair Lewisplaats Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Door een breuk in een transportleiding van de drinkwater is zaterdagavond een enorme waterlekkage ontstaan op de Sinclair Lewisplaats in Rotterdam. Hierdoor liepen twee grote parkeerplaatsen onder water. De breuk zorgde daardoor voor ontzettend veel wateroverlast in het gebied.

De brandweer kwam ter plaatse om het lek alvast te dichten. Echter konden zij geen afsluitpunt vinden tot dat Evides ter plaatse was gekomen. Zij hebben de leiding afgesloten waardoor er geen water meer wegstroomde. Door het lek kwam een verzorgingsflat zonder water te zitten. Er werd een aftappunt gemaakt zodat de vooral oudere bewoners toch van water waren voorzien.

Door het lek raakten ruim 50 auto’s beschadigd. Het water stond tot aan de dorpels van de voertuigen. Hoe groot de schade is kon nog niet worden gezegd. Tot zeker één uur vannacht is Evides bezig geweest met de herstelwerkzaamheden van de drinkwaterleiding. Waardoor de leiding is geknapt is niet bekend.

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs

DSC_5810 DSC_5812 DSC_5813klIMG_5446IMG_5448IMG_5450IMG_5455

image

image

image

Foto’s : Kazerne Metaalhof

image

image

image

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!