Bestuurder spoorloos na te water geraakte auto Abram van Rijckevorselweg Capelle aan den IJssel (VIDEO)

zondag 1 februari 2015 09:23

Zondagmorgen 1 februari rond 8.15 uur heeft een passerende brandweerman op de Abram van Rijckevorselweg een auto in de sloot aangetroffen. Hier op heeft hij direct de meldkamer gealarmeerd en ging zelf te water om te kijken of er een nog iemand in de auto zat.

De brandweer kwam vervolgens met onder andere een duikteam ter plaatse. Nadat de duikers de sloot en auto hadden doorzocht werd er niemand meer aangetroffen. Ook de politie heeft nog in de omgeving gezocht maar niemand meer aangetroffen. Onderzocht wordt of de inzittende thuis zit, een berger zal ter plaatse komen om het voertuig te bergen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5458 IMG_5460 IMG_5462 IMG_5466 IMG_5470 IMG_5472 IMG_5489

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder spoorloos na te water geraakte auto Abram van Rijckevorselweg Capelle aan den IJssel (VIDEO)
Schrijver:

 

 

Zondagmorgen 1 februari rond 8.15 uur heeft een passerende brandweerman op de Abram van Rijckevorselweg een auto in de sloot aangetroffen. Hier op heeft hij direct de meldkamer gealarmeerd en ging zelf te water om te kijken of er een nog iemand in de auto zat.

De brandweer kwam vervolgens met onder andere een duikteam ter plaatse. Nadat de duikers de sloot en auto hadden doorzocht werd er niemand meer aangetroffen. Ook de politie heeft nog in de omgeving gezocht maar niemand meer aangetroffen. Onderzocht wordt of de inzittende thuis zit, een berger zal ter plaatse komen om het voertuig te bergen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5458 IMG_5460 IMG_5462 IMG_5466 IMG_5470 IMG_5472 IMG_5489

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!