Felle brand in schoorsteen Westersingel Rotterdam

zondag 1 februari 2015 11:39

Rotterdam – Zaterdagavond is de brandweer met spoed gealarmeerd voor een brand aan de Westersingel, ter plaatse bleek dit te gaan om een felle schoorsteenbrand. Met behulp van een autoladder kon de brandweer bij de brandhaard komen en het vuur bestrijden, met behulp van een ramoneur is de schoorsteen geveegd.

De bewoner van het pand verklaarde aan de brandweer dat de schoorsteen afgelopen november door een erkend bedrijf schoongemaakt was, kennelijk bleek dit toch niet helemaal goed te zijn gedaan. Ten tijde van de brand is de Westersingel in de richting van het Eendrachtsplein afgesloten geweest voor het verkeer.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5828 DSC_5827 DSC_5826

 

0 reacties

Felle brand in schoorsteen Westersingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zaterdagavond is de brandweer met spoed gealarmeerd voor een brand aan de Westersingel, ter plaatse bleek dit te gaan om een felle schoorsteenbrand. Met behulp van een autoladder kon de brandweer bij de brandhaard komen en het vuur bestrijden, met behulp van een ramoneur is de schoorsteen geveegd.

De bewoner van het pand verklaarde aan de brandweer dat de schoorsteen afgelopen november door een erkend bedrijf schoongemaakt was, kennelijk bleek dit toch niet helemaal goed te zijn gedaan. Ten tijde van de brand is de Westersingel in de richting van het Eendrachtsplein afgesloten geweest voor het verkeer.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5828 DSC_5827 DSC_5826

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!