donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Gezocht – Man met hond mishandelt NS conducteur maart 2014 – Schiedam

- advertentie -

In de trein van Hoek van Holland naar Rotterdam werd een conducteur van de Nederlandse Spoorwegen mishandeld door een man met een hond. Herkent u de verdachte?

Op vrijdag 28 maart 2014 rond 15.40 uur werd een conducteur van de Nederlandse Spoorwegen mishandeld in de trein van Hoek van Holland naar Rotterdam. Het slachtoffer vroeg een passagier zijn loslopende hond aan te lijnen. De betreffende passagier was het daar niet mee eens en er volgde een korte woordenwisseling. Toen de trein stopte bij station Schiedam-Nieuwland en de man met de hond opstond om de trein te verlaten, sloeg hij de conducteur met een metalen voederbak op zijn hoofd. De conducteur raakte dusdanig gewond aan zijn hoofd dat hij voor behandeling naar het ziekenhuis moest.

Signalement verdachte
*Lichtgetinte man
*Wordt tussen de 30 en 40 jaar oud geschat
*Normaal postuur
*Ongeveer 1.85 meter lang

De verdachte droeg die dag een lichtkleurige spijkerbroek, een zwart jasje en een zwarte pet. Hij had een groene stoffen sporttas bij zich met de tekst ‘Life. Be fit for it’ van sportschool David Lloyd. De bruine hond van de verdachte was vermoedelijk een Duitse herder.

Vragen
(Her)kent u deze man, neem dan s.v.p. contact op met de politie op nummer 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. U kunt ook gebruikt maken van het tipformulier.

Foto’s: Politie.nl

verdachte-mishandeling-conducteur-schiedam
mishandeling-conducteur-met-hond

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -