Politiewagen zwaarbeschadigd na rammen van auto met inbrekers in Barendrecht

zondag 1 februari 2015 09:01

Barendrecht – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie verdachten van een woninginbraak in Barendrecht kunnen aanhouden. De politie kreeg de melding dat drie nog onbekende personen een inbraak hadden gepleegd in een woning. Daarna zouden zij op de vlucht zijn geslagen.

De politie spotte het voertuig van de verdachte en wilde deze een stopteken geven. Zij sloegen op de vlucht waarna de politie de  verdachten klem moest rijden. Daardoor raakte de auto van zowel de verdachten als die van de politie zwaar beschadigd. De drie inzittenden konden worden aangehouden.

Zie hier de foto van Politie Charlois op Facebook

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politiewagen zwaarbeschadigd na rammen van auto met inbrekers in Barendrecht
Schrijver:

 

 

Barendrecht – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie verdachten van een woninginbraak in Barendrecht kunnen aanhouden. De politie kreeg de melding dat drie nog onbekende personen een inbraak hadden gepleegd in een woning. Daarna zouden zij op de vlucht zijn geslagen.

De politie spotte het voertuig van de verdachte en wilde deze een stopteken geven. Zij sloegen op de vlucht waarna de politie de  verdachten klem moest rijden. Daardoor raakte de auto van zowel de verdachten als die van de politie zwaar beschadigd. De drie inzittenden konden worden aangehouden.

Zie hier de foto van Politie Charlois op Facebook

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!