donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Politiewagen zwaarbeschadigd na rammen van auto met inbrekers in Barendrecht

- advertentie -

Barendrecht – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie verdachten van een woninginbraak in Barendrecht kunnen aanhouden. De politie kreeg de melding dat drie nog onbekende personen een inbraak hadden gepleegd in een woning. Daarna zouden zij op de vlucht zijn geslagen.

De politie spotte het voertuig van de verdachte en wilde deze een stopteken geven. Zij sloegen op de vlucht waarna de politie de  verdachten klem moest rijden. Daardoor raakte de auto van zowel de verdachten als die van de politie zwaar beschadigd. De drie inzittenden konden worden aangehouden.

Zie hier de foto van Politie Charlois op Facebook

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -