Zwangere vrouw onder spoedbegeleiding van politie naar ziekenhuis gebracht Meent Rotterdam

zondag 1 februari 2015 09:17

Rotterdam – Politieagenten uit Rotterdam werden op de Meent aangesproken door een omstander dat er een vrouw in een auto aan het bevallen zou zijn. De politie ging direct kijken of ze iets konden doen en besloten de auto onder spoedbegeleiding naar het ziekenhuis te brengen.

Met een politieauto voor en achter de personenauto ging de rit met hoge snelheid richting het ziekenhuis. Daar kon de vrouw worden opgevangen om haar kind vervolgens op de wereld te kunnen zetten. Het is niet bekend of het een jongen of een meisje is geworden.

bekijk hier een instagram filmpje

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwangere vrouw onder spoedbegeleiding van politie naar ziekenhuis gebracht Meent Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Politieagenten uit Rotterdam werden op de Meent aangesproken door een omstander dat er een vrouw in een auto aan het bevallen zou zijn. De politie ging direct kijken of ze iets konden doen en besloten de auto onder spoedbegeleiding naar het ziekenhuis te brengen.

Met een politieauto voor en achter de personenauto ging de rit met hoge snelheid richting het ziekenhuis. Daar kon de vrouw worden opgevangen om haar kind vervolgens op de wereld te kunnen zetten. Het is niet bekend of het een jongen of een meisje is geworden.

bekijk hier een instagram filmpje

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!